Capçalera Participació Ciutadana

Destacats

MIllorem Pl Gardunya

Millorem els Jardins del Dr. Fleming i de la Plaça de la Gardunya

Per tal de fer d'aquests espais al Raval d'uns llocs més veïnals, inclusius i diversos s'ha obert un procés de participació per a recollir les aportacions de les persones i entitats del barri. Pots aportar fins finals de setembre!

Enquesta Pressupostos Participatius

Com has viscut els Pressupostos Participatius?

Respon l'enquesta per conèixer la teva experiència de participació en els Pressupostos Participatius desenvolupats a la plataforma Decidim Barcelona entre els anys 2020 i 2021. L’enquesta és anònima!

Barcelona

Oberts tres processos participatius per millorar tres barris de Barcelona

Al Decidim.barcelona estan oberts tres processos participatius per millorar els entorns i l'espai públic de tres barris de la ciutat: el Bon Pastor, la Prosperitat i el Raval. Entra, informa't i participa!  

Fòrum Jove

Fòrum Jove BCN

Com a jove que vius a Barcelona, què et caldria per portar a terme el teu projecte de vida? Informa't del procés participatiu que debatrà la situació de la joventut de la ciutat i concretarà accions i solucions per a millorar-ne el futur.

Notícies

Escoltem la veu als infants!

15/07/2021 - 16:24

Infància. Des del maig ha tingut lloc el procés participatiu per elaborar el Pla d’infància de Barcelona 2021-2030, el marc de planificació i transversalització de les polítiques principals que afecten la infància i l’adolescència a...

Taller deliberatiu del procés de participació per reurbanitzar la Mercedes-Benz: Activitat econòmica i habitatge

08/07/2021 - 10:45

La sessió serà dimecres 14 de juliol a les 18 h a l'Institut Escola El Til·ler (Mollerussa, 1). Cal inscripció prèvia.

Aprovades les obres de millora de la plaça dels Porxos

02/04/2021 - 10:41

Urbanisme i infraestructures. El projecte consistirà a reparar i tornar a pavimentar aquesta plaça pública de Sant Martí de Provençals.

Primera trobada presencial del procés participatiu Fòrum Jove BCN

08/07/2021 - 10:30

Joventut. El Fòrum Jove BCN està debatent la situació de la joventut de la ciutat i concretarà accions i solucions per millorar-ne el futur.