Destacats

Participa a les Audiències Públiques del Districte

Durant les pròximes setmanes tindran lloc les primeres Audiències Públiques de 2021, uns espais on les veïnes i els veïns poden expressar qualsevol petició relativa al Districte davant del/a regidor/a. Vine i participa!

Iniciativa ciutadana feminista

Nova iniciativa ciutadana: "Per la ciutat segura, cuidadora i feminista que volem"

Estàs d'acord amb la realització d'un procés participatiu feminista de diagnosi dels espais públics i comunitaris, que tingui en compte les cures, per presentar propostes d'acció a l'Ajuntament de Barcelona per a la seva implementació?
 

Audiencias Públicas Online

Audiències públiques: el format en línia es consolida

Tot i la bretxa digital en certs barris o en certes edats, la participació digital i fins i tot semipresencial presenta molts avantatges per als veïns i veïnes. Una d'elles, afavorir la conciliació.

Guia Participació Segura

Com s'adapta la participació a la nova realitat covid-19

 Una guia i un informe analitzen com s'adapta la participació ciutadana a les noves dinàmiques socials generades per la pandèmia.

Notícies

Un total de 825 projectes d’inversió arriben a la segona fase dels pressupostos participatius

01/03/2021 - 15:24

Nova fase. Els veïns i veïnes podran prioritzar, a través de suports, els projectes que finalment passaran a la fase definitiva de votació al juny.

Consells de Barri: decidint el dia a dia

01/03/2021 - 12:36

Consells de barri. Tècniques i persones participants als consells de barri de Sants-Montjuïc comparteixen les seves experiències i analitzen els reptes que afronten aquests òrgans de participació ciutadana.

Dijous 4, Consell de Barri de Sants

24/02/2021 - 18:18

Participació. La sessió no serà presencial: podeu connectar-vos-hi per videoconferència o bé veure la retransmissió en directe en aquesta mateixa pàgina (18 h).

Nou impuls a la plataforma Decidim

18/02/2021 - 17:54

Participació. L’Ajuntament, la Generalitat i l’Associació Decidim signen un conveni de col·laboració per impulsar la participació democràtica amb tecnologies obertes.