Destacats

Presentat al Ple l'informe de la plataforma Decidim 2016-2019

En l’actualitat, la plataforma acull 38 processos participatius, diversos òrgans de participació municipals i una desena d’iniciatives ciutadanes

Concessió d'ús de Can Batlló dins el Programa de Patrimoni ciutadà

La concessió a l’Associació Espai comunitari i veïnal autogestionat serà per 30 anys amb possibilitat de 2 pròrrogues de 10 anys cadascuna

Què és i com funciona el Consell de Ciutat?

Recollint l’herència del Consell de Cent, el Consell de Ciutat debat els principals afers que afecten la política i la gestió municipal.

Recinte Fabra i Coats

Fabra i Coats, un espai obert a Sant Andreu

Presentació del document de conclusions sobre el procés participatiu que ha abordat com serà la urbanització del recinte de la Fabra i Coats. 

Notícies

Avantprojecte futur parc

Retorn al veïnat de l'avantprojecte del futur parc del solar d'Anna Piferrer

11/04/2019 - 17:40

El futur parc situat al solar d'Anna Piferrer és fruit de les accions de participació realitzades amb el veïnat durant tres mesos. El projecte preveu crear tres terrasses on acollir les activitats proposades pels veïns i veïnes.

L’Audiència Pública de Nois i Noies del Districte demana convertir Barcelona en una ciutat de Pau

11/04/2019 - 13:41

Educació. Dimecres, 10 d’abril, la Sala Tavern de l’Hospital Plató ha acollit a més de 200 alumnes que han posat sobre la taula diverses qüestions envers a com creuen que ha de ser una Barcelona lliure de violencia.

Coneix els resultats del procés participatiu sobre la plaça dels Porxos

10/04/2019 - 07:50

Participació. Les 25 propostes de millora de la plaça s'han consensuat de forma participativa entre el veïnat i les associacions del barri

Prova pilot per permetre la signatura electrònica en iniciatives ciutadanes

09/04/2019 - 17:28

Participació. Aquest progrés permetrà que les persones que hi donin suport puguin signar a través de la plataforma Decidim Barcelona.