Destacats

Decidim Fest 2020

Nova edició del Decidim Fest que se celebrarà en línia del 18 al 20 de novembre. Enguany la conferència se centrarà en abordar els desafiaments urgents en la intersecció de la Democràcia i la Tecnologia. 

Exposició Estimat diari

Estimat diari: història d'un confinament

Exposició itinerant que recorrerà la ciutat durant el curs 2020-2021, i que vol mostrar, a través de la mirada dels infants, allò que han sentit, viscut i après durat la pandèmia

BCNcuidat

Mesures a Barcelona contra la covid-19

Consulteu tota la informació sobre les mesures especials per a la contenció de la covid-19 a Barcelona. #BCNcuida't  

Disponibles les Guies pràctiques de la participació ciutadana a Barcelona

Es tracta d'un material de consulta senzill i esclaridor sobre el Reglament i els canals de participació a disponibilitat de les veïnes i veïns de Barcelona

Notícies

Un centenar de persones participen en la jornada 'Experiències innovadores de participació infantil'

20/11/2020 - 16:29

Participació. Promoguda pel Grup motor de Participació d'Infants i Adolescents, l'acte va comptar amb un seguit d'experiències vinculades amb urbanisme, lleure i educació no formal, i governança.

La campanya “El barri et crida” convida el veïnat a participar en l’elaboració del “Pla de barris”

18/11/2020 - 15:48

Participació. El procés participatiu en marxa està obert a tothom i recull, a través de diferents canals, aportacions per donar resposta a les necessitats de deu barris de la ciutat.

Audiència Pública de Gràcia

10/11/2020 - 08:53

Participació. Se celebra dimarts 10 de novembre a partir de les 18 h i es podrà seguir en directe per streaming. La ciutadania pot formular preguntes a través de la plataforma Decidim.Barcelona.

Comunicat del CMIB davant la problemàtica amb les cites d’estrangeria

09/11/2020 - 13:08

Estrangeria. El CMIB demana al Govern Estatal que prengui mesures i reverteixi el col•lapse a les oficines d’estrangeria.