Destacats

Participa a les Audiències Públiques del Districte

Durant les pròximes setmanes tindran lloc les primeres Audiències Públiques de 2021, uns espais on les veïnes i els veïns poden expressar qualsevol petició relativa al Districte davant del/a regidor/a. Vine i participa!

Barcelona contra la soledat

S'obre el procés participatiu Barcelona contra la soledat

L’Ajuntament de Barcelona, davant el repte que suposa la soledat, treballa en l’Estratègia municipal contra la soledat 2020-2030 per promoure les relacions sòlides i duradores, i vetllar pel benestar de tots els ciutadans i ciutadanes, en la línia dels ODS de l’Agenda 2030. Creació de propostes i debat a la plataforma Decidim.

Exposició Estimat diari

Estimat diari: història d'un confinament

Exposició itinerant que recorrerà la ciutat durant el curs 2020-2021, i que vol mostrar, a través de la mirada dels infants, allò que han sentit, viscut i après durat la pandèmia

Disponibles les Guies pràctiques de la participació ciutadana a Barcelona

Es tracta d'un material de consulta senzill i esclaridor sobre el Reglament i els canals de participació a disponibilitat de les veïnes i veïns de Barcelona

Notícies

Audiències públiques: el format en línia es consolida

21/01/2021 - 10:17

Òrgans de participació. Tot i la bretxa digital en certs barris o en certes edats, la participació digital i fins i tot semipresencial presenta molts avantatges per als veïns i veïnes. Una d'elles, afavorir la conciliació.

S’inicia el procés d’elecció de la Sindicatura de Greuges de Barcelona

18/01/2021 - 15:51

Participació. El procés comença amb la fase de presentació de candidatures, que durarà dos mesos.

Subvencions 2021

Oberta la convocatòria general de subvencions per al 2021: impulsa la participació ciutadana!

15/01/2021 - 11:01

Subvencions. El 7 de gener ha començat el període de sol·licitud per a la convocatòria general de subvencions per a l’any 2021, amb una de les línies dedicada a la democràcia activa i la participació ciutadana.

El procés participatiu per l'elaboració del Pla de Barris recull més de 1.600 propostes

24/12/2020 - 16:51

Pla de Barris. El procés participatiu ha estat obert a tothom i ha recollit aportacions a través de diferents canals, presencials i telemàtics.