Destacats

MIllorem Pl Gardunya

Millorem els Jardins del Dr. Fleming i de la Plaça de la Gardunya

Per tal de fer d'aquests espais al Raval d'uns llocs més veïnals, inclusius i diversos s'ha obert un procés de participació per a recollir les aportacions de les persones i entitats del barri. Pots aportar fins finals de setembre!

Decidim Fest 2021

Ja es poden fer propostes per al DecidimFest 2021!

DecidimFest, el festival que reflexiona sobre la democràcia i la tecnologia, torna els dies 20, 21 i 22 d’octubre de 2021 amb el lema “Democràcia, tecnologia i justícia global”. 

Barcelona

Oberts tres processos participatius per millorar tres barris de Barcelona

Al Decidim.barcelona estan oberts tres processos participatius per millorar els entorns i l'espai públic de tres barris de la ciutat: el Bon Pastor, la Prosperitat i el Raval. Entra, informa't i participa!  

Fòrum Jove

Fòrum Jove BCN

Com a jove que vius a Barcelona, què et caldria per portar a terme el teu projecte de vida? Informa't del procés participatiu que debatrà la situació de la joventut de la ciutat i concretarà accions i solucions per a millorar-ne el futur.

Notícies

Participa en la presentació dels projectes dels eixos verds i places de Superilla Barcelona!

14/09/2021 - 10:45

Superilla Barcelona. Per al procés de participació de Superilla Barcelona es tornen a celebrar dues noves sessions els dies 21 i 22 de setembre per presentar els projectes dels nous eixos verds i places.

Grafisme de l'Audiència Pública de Sant Martí

Sant Martí convoca l'Audiència Pública en sessió telemàtica i presencial

10/09/2021 - 17:25

Participacio. La sessió tindrà lloc el dilluns 20 de setembre a la tarda, i les persones que ho desitgin podran presentar-hi les seves consideracions tant de manera telemàtica com de manera presencial

Nova audiència pública a l'Eixample dijous 16 de setembre

12/09/2021 - 09:53

Participació. Nova sessió de l'Audiència Publica de l'Eixample en format semirpresencial, el 16 de setembre

La recerca científica, una tasca participativa i comunitària

05/08/2021 - 09:22

Participació. L’Ajuntament dona suport a formats com els ‘living labs’, la metodologia de treball dels quals aposta per la recerca i la innovació participatives.