Destacats

Què és el decidim?

Decidim.barcelona és la plataforma de participació ciutadana de Barcelona per construïr una ciutat més oberta, transparent i col·laborativa. Per decidir la Barcelona que volem.

Comuns Urbans sense text

Comuns urbans: cap a l’ús i la gestió comunitària d’allò públic

Consulta els vídeos de les jornades celebrades dimarts 21 de novembre per donar visibilitat i reconeixement al valor de la gestió comunitària d’allò públic

Bànner del 22@

Repensem el 22@

Un procés de participació ciutadana que permet repensar conjuntament una estratègia davant els actuals reptes socials, econòmics i urbanístics del Poblenou i el 22 @.

Clima

Pla Clima

Un instrument que pretén aglutinar totes les accions relacionades amb el canvi climàtic. S’estructura en quatre grans eixos estratègics: mitigació, adaptació i resiliència, justícia climàtica i impuls a l’acció ciutadana.

Notícies

Sinergies per a la participació ciutadana

29/11/2017 - 16:46h

Participació. La signatura d’un conveni entre l’Ajuntament i la UOC impulsa la participació ciutadana a Barcelona.

Definim la nova plaça de Sant Bernat Calbó

20/11/2017 - 23:42h

El procés participatiu per a la definició de la plaça i de l'espai polivalent comença amb una jornada oberta de participació veïnal

El projecte de transformació de la Rambla es presenta al públic

24/11/2017 - 10:00h

Urbanisme. Aquest dijous s’ha celebrat l’acte públic de presentació a la ciutadania de la proposta guanyadora del concurs de transformació de la Rambla, impulsada per l’equip interdisciplinari km-ZERO.

Més participació ciutadana, una democràcia més forta

06/10/2017 - 16:07h

Participació. El Ple de Barcelona aprova el nou Reglament de participació ciutadana, que situa les persones a l'eix central dels processos de presa de decisions de l'Ajuntament.