Consulta els documents

Consulta presencial

Si tens més de 16 anys pots venir lliurement i consultar de manera gratuïta tots els documents originals i recursos d’informació que siguin del teu interès.  

Alguns documents són d'accés restringit o reservat perquè contenen dades de caràcter personal o estan en mal estat de conservació.

Els accessos a les sales de consulta de la majoria de centres es fan mitjançant cita prèvia. Et recomanem que te n’asseguris bé abans de venir accedint primer a la pàgina web determinada de l’arxiu que vols consultar.

Adreça’t al personal de la sala de consulta per resoldre els dubtes sobre qualsevol dels fons conservats. T’atendrem de manera personalitzada en el teu procés de recerca.

Consulta les dades dels centres!

 

Consulta no presencial

Atenem les consultes no presencials que ens arriben de manera telemàtica, per correu postal o telèfon i, amb relació a la documentació conservada, els recursos d’informació, els serveis i les activitats que s’ofereixen als centres d’arxiu.

 

Consulta en línia

Accés telemàtic, lliure i gratuït als documents digitalitzats o a les metadades descriptives a través del catàleg en línia de l’Arxiu Municipal de Barcelona.

El catàleg permet consultar, per mitjà de la cerca simple o avançada, milers de descripcions de documents custodiats a l'Arxiu Municipal de Barcelona i descarregar-ne les imatges quan estiguin disponibles. Dels documents inclosos, una part estan digitalitzats totalment o parcialment, i la resta estan descrits sense imatges.

Per garantir els drets de propietat intel·lectual i d'explotació de les imatges, les sol·licituds de reproducció per a usos comercials, de publicació i difusió s'han de sol·licitar directament al centre d'arxiu on es conservi l'original.