Horari d'estiu dels centres de l'Arxiu Municipal de Barcelona

Informem sobre els horaris d'atenció al públic i consulta durant el mes d'agost

Sala de consulta, Arxiu Municipal del Districte de Sarrià-Sant Gervasi
31/07/2024 - 14:38 h - Informació de servei Arxiu Municipal de la Ciutat de Barcelona

Informem dels horaris d’atenció al públic i consulta dels diversos centres de l’Arxiu Municipal de Barcelona durant el mes d’agost de 2024.

La sala de consulta de l’Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona mantindrà els horaris habituals durant tot el mes: de dilluns a divendres de 9:30 a 14:00 hores i de 15:00 a 19:30 hores. Més informació.

El servei de consulta externa presencial i telemàtic de l’Arxiu Municipal Contemporani de Barcelona romandrà tancat del 12 al 23 d’agost de 2024.

La sala de consulta de l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona romandrà tancada de l’1 al 31 d’agost. Les consultes virtuals, via correu electrònic o formularis d’atenció a la ciutadania, seran ateses a partir de l’1 de setembre. Més informació.

Els Arxius Municipals de Districte de la ciutat tancaran la sala de consulta entre el 12 i el 23 d’agost. La resta de dies d’agost, l’horari d’atenció al públic serà l’habitual, de dilluns a divendres de 9:00 h a 14:00 h.

Excepcions:

  • L’horari d’atenció al públic de l’Arxiu Municipal del Districte de Gràcia serà l’habitual, de 9:30 h a 14:00 h, coincidint amb l’horari d’obertura de l’equipament on es troba, la Biblioteca Jaume Fuster.
  • L’Arxiu Municipal del Districte de Sarrià-Sant Gervasi romandrà tancat del 5 al 23 d’agost, coincidint amb les dates de tancament de l’equipament on es troba, el Centre Cívic Sarrià.