Àrea infantil

L'àrea infantil, situada al primer pis de la biblioteca, està destinada als infants i joves de fins a 13 anys i també als adults que els acompanyen i a les persones interessades en els documents per a infants. S'hi pot llegir, escoltar música, veure una pel·lícula i buscar tot tipus d'informació.

Els petits també disposen de quatre ordinadors amb connexió a internet per navegar i amb programes d'ofimàtica amb què poden fer deures i treballs de l'escola.

L'àrea infantil disposa d'un fons documental molt variat, en tot tipus de formats. S'hi pot trobar, entre altres, obres de referència i diccionaris escolars, contes i llibres de coneixements, còmics, revistes, pel·lícules, música i audiollibres. Els videojocs per a infants els trobareu a la planta baixa de la biblioteca i, a la segona planta, els llibres de teatre infantil que conté el Fons especialitzat de teatre. Per buscar el que us interessi, podeu consultar el catàleg infantil Gènius.

A més, hi podeu trobar diverses seccions:

Entre l'octubre i el maig, cada tercer divendres de mes, es fan activitats per a infants a la sala d'actes. Consulteu l'agenda de la biblioteca.

Enllaços relacionats: