Educació, comunitat i tecnologia

El “Bibliolab: educació, comunitat i tecnologia” és un projecte impulsat per la Diputació de Barcelona adreçat a la infància per promocionar l’aprenentatge, l’apoderament i l’ús creatiu de les tecnologies, mitjançant l’experimentació en robòtica i programació.

El projecte vol promoure l’aprenentatge de programació educativa i competències computacionals. Es desenvolupa a la sala infantil de la Biblioteca Sant Pau - Santa Creu i el públic a qui s'adreça són nens i nenes, comunitat educativa i famílies. S’utilitza la tecnologia, l’aprenentatge i el treball comunitari per fer possible la transformació social al barri del Raval.

Projecte desenvolupat en col·laboració amb la Colectic. També hi participen les biblioteques Marc de Vilalba (Cardedeu) i Josep Badia i  Moret (Ametlla del Vallès).

Club de robòtica

A l’Espai Multimèdia nenes i nens, d’entre 6 i 12 anys, poden participar en els tallers de robòtica en què aprendran programació educativa i competències computacionals.  El club té dues vessants:

  • Tallers gratuïts amb inscripció prèvia al web o a la biblioteca
  • Projecte Biblioteca - Escola Milà i Fontanals

Robòtica en família

Tallers pensats per a tota la família per poder experimentar amb la robòtica educativa i gaudir d’una bona estona mentre tothom juga i aprèn.

Juga amb els materials

Tenim materials de robòtica i programació a la biblioteca perquè pugueu jugar i experimentar amb la dinamitzadora, cada divendres, de 17.00 a 19.00 hores.