Fons intercultural

La col·lecció de llibres i audiovisuals de la biblioteca està formada per documents en moltes llengües i d’autors de diferents orígens. Aquest fet és un reflex de la diversitat cultural dels habitants del barri del Raval. La biblioteca és un espai de trobada intercultural i l’oferta que ofereix vol ser diversa i aportar diferents mirades per a tots els habitants del barri.

Novel·les en altres llengües. Molt extens i singular, consta de més de 2.200 exemplars. Els idiomes dels llibres són: urdú, hindi, panjabi, bengalí, àrab, rus, ucraïnès, nepalès, anglès, francès, italià, alemany, portuguès, basc i gallec.

Fons especial (món àrab) Constituït per diferents documents en àrab, català i castellà, sobre la cultura, història, literatura... dels països del Magrib.

Centre d’interès (subcontinent indi) Se centra en llibres i audiovisuals del Pakistan, l’Índia, Bangla Desh i el Nepal.

Aprenentatge d’idiomes. Una de les seccions de la biblioteca amb més demanda. Tenim llibres d’autoaprenentatge d’idiomes, diccionaris, gramàtiques, lectures graduades o llibres de frases per viatjar. També per donar suport a l’ESO o al batxillerat. En total tenim llibres per aprendre més de trenta idiomes.