Mostra de microrelats de dones del Raval

Mostra de microrelats. Termini de presentacions: De l'1 al 22 de març de 2024

Amb motiu de la festivitat de la diada de Sant Jordi, el pròxim 23 d’abril, la Taula de Dones del Raval organitza la Mostra de MicroRelats escrits per dones 2024.

A través d’aquesta iniciativa, a més de fomentar l’hàbit per l’escriptura, la lectura i l’ús de la imaginació i la creativitat, es vol donar veu a les dones del Raval a partir dels seus relats compartits.

BASES

Temàtica: Lliure.

Característiques: El relat ha de ser original i inèdit.

Format: Extensió entre 150 i 300 paraules, escrits en la llengua materna de l’autora i traduït al català o castellà (en cas que la llengua materna no sigui cap d’aquestes dues). Manuscrit o digital, però obligatòriament haurà de lliurar-se escrit en la fitxa adjuntada a les bases.

Lliurament: Es podrà entregar de les següents maneres:
• Presencialment: a la Biblioteca Sant Pau Santa Creu (C/ Carme 46); Centre Civic Drassanes (C/ Nou de la Rambla 43); Casal de Gent Gran Trueta (C/Reina Amalia 31); Casal de Gent Gran Tarradellas (plaça de les Caramelles 3) i les entitats participants de la Taula de dones: Fundació Escó, Diàlegs de dona, i Lloc de la Dona.
• Per link forms https://forms.gle/NsCvg1G8krAgXgyKA o correu electrònic a: b.barcelona.spsc@diba.cat, fent constar en l’assumpte “Mostra de Microrelats” i el nom o pseudònim de l’autora.
Amb el relat s’haurà d’afegir com a mínim el pseudònim de la persona i contacte (telèfon o mail)

Terminis: De l’1 al 22 de març del 2024

Presentació: Els MicroRelats participants es presentaran el 23 d’abril en el marc de la Festa de la diada de Sant Jordi, a l’espai Haima, a la Rambla del Raval a partir de les 12 h.

*Les obres presentades es podran publicar en format electrònic o paper, sense ànim de lucre i amb l’objectiu de promocionar la mostra.