Quins autors i autores ens visitaran al gener i febrer?

Xerrades. Encetem el 2023 amb nous Parlem Amb i trobades literàries a les Biblioteques de Barcelona.

Dimarts 17 de gener, a la Biblioteca Montserrat Abelló,  Alejandro Palomas conversarà amb la periodista cultural Pilar Argudo sobre el seu darrer llibre, Esto no se dice (Ediciones Destino, 2022).

Dijous 26 de gener, a la Biblioteca Nou Barris, Miquel Desclot i Anna Font presentaran el seu nou poemari Nas de pallasso (Kalandraka, 2022).

En el marc dels Parlem Amb ens visitaran:

Dijous 2 de febrer, a la Biblioteca Jaume Fuster, Fernando Aramburu presentarà el seu darrer llibre, Hijos de la fábula (Tusquets Editores).

Dijous 16 de febrer, a la Biblioteca Jaume Fuster, Pierre Lemaitre parlarà de la seva nova novel·la, El ancho mundo (Salamandra), fenomen literari a França el 2022.

Durant la BCNegra hi haurà  les trobades literàries:

Dimarts 7 de febrer, a la Biblioteca Sant Antoni – Joan Oliver, Isabel del Río visitarà el club de lectura infantil Filo & Sofia: pensem i després investiguem.

Dimecres 8 de febrer, a la Biblioteca Montbau – Albert Pérez Baró, Jon Bilbao conversarà amb Ilya Pérdigo sobre el seu últim llibre, Araña (Impedimenta, 2023).

Divendres, 10 de febrer, a la Biblioteca Canyelles, Graziella Moreno conversarà amb Xavier Vidal sobre El salto de la Araña, (Alrevés Editorial, 2020).

Dilluns 13 de febrer, a la Biblioteca Sant Antoni – Joan Oliver, Mariló Àlvarez parlarà amb Anna Maria Villalonga sobre la seva novel·la, Suïcidis S.A. (Editorial Clandestina, 2022).