Biblioteca Ignasi Iglésias - Can Fabra

Traductor de google :

A partir del dilluns 13 de juliol ja no és necessari demanar cita prèviaEls usuaris encara no podran accedir a l'interior de l'equipament però sí s'admetrà el retorn de documents a les bústies exteriors i es podrà reservar documents i demanar cita prèvia per anar-los a recollir. Les cites es començaran a donar a partir del dimecres 3 de juny, i es podran demanar a través d'un formulari web i també per telèfon.
A partir de dimecres s'ha previst a l'exterior de l'edifici personal que informarà als usuaris de les condicions d'accés per a la recollida de documents reservats en préstec.

Només es podran fer reserves de documents de les biblioteques que estiguin obertes i no s'oferirà el servei de préstec interbibliotecari. El servei de recollida de documents reservats s'oferirà en espais habilitats per a aquesta finalitat i no es podrà accedir a cap altre espai de la biblioteca, caldrà portar mascareta i guardar les distàncies de seguretat.

Per evitar desplaçaments innecessaris cal recordar que s'han prorrogat els terminis de devolució dels préstecs anteriors al tancament fins al 31 de juliol.
Així mateix, els usuaris poden accedir al servei de préstec de continguts digitals a través de l'eBiblio i d´una variada oferta d'activitats en línia i clubs de lectura virtuals.

Aquesta biblioteca és dipositària de la biblioteca particular del dramaturg Ignasi Iglésias.

Accesibilidad para las personas con discapacidad

Titularidad:
Centro público

Horarios

Dirección:
C Segre, 24*32
Districto:
Sant Andreu
Barrio:
Sant Andreu
Código postal:
08030
Población:
Barcelona

Los usuarios que han visto esto también han visto...

Biblioteca La Sagrera-Marina Clotet C Camp del Ferro 1*3 (Sant Andreu)
Centre Cultural Can Fabra C Sant Adrià 20 (Sant Andreu)
Biblioteca Ignasi Iglésias - Can Fabra C Segre 24*32 (Sant Andreu)