Creació i museus 2020: "Stone and Silk"

El 15 d’octubre del 2020 es va materialitzar el projecte Stone & Silk, una coproducció del Castell i el Graner, dins el programa Creació i Museus 2020 que forma part del Grec i de la Biennal de Pensament 2020.

El projecte Stone & Silk va culminar el seu recorregut, amb la realització de la coreografia ideada per la Paloma Muñoz, i interpretada per quatre ballarins. El pati d’armes i la terrassa van bategar amb la sensibilitat i la força dels moviments de les ballarines i els ballarins, que van executar una peça molt lligada al pes històric, arquitectònic  del Castell, resignificant tot aquest contingut a través del moviment, el cos i l’entorn.

El públic que va assistir a la representació, entre ells veïns i veïnes del Pobles Sec convidades pels centres cívics el Sortidor i Albareda, van poder viure en primera persona el resultat de la feina conjunta entre l’artista i el Servei educatiu i de mediació del Castell, que va aportar reflexió i contingut a tot el treball artístic de la Paloma Muñoz i el seu equip de ballarins i ballarines. Part d’aquest treball de reflexió el podeu veure en el vídeo que acompanya aquesta notícia.