Barcelona Districte Cultural: Abans que arribi l'alemany
Cia. En Blanc

De 20 h a 21:30 h

02/03/2018
Preu: Gratuït

Qui és l’alemany? I per què la Julia ha d’intentar viure abans de que arribi  i s’instal·li a la seva vida? Per què aquesta dona que ja frega la seixantena ha decidit fer tot allò que mai havia pogut fer, totes aquelles coses per a les que sempre li havia mancat temps, encara que ara s’adoni que eren les més importants, les que donaven sentit al seu existir?

La resposta és senzilla: perquè sap que l’alemany li robarà tot allò que és important: ja no se’n recordarà d’aquells que va estimar, ja no sabrà quan va ser feliç ni perquè, ja no reconeixerà el somriure dels amics ni als amics mateixos. I és que l’alemany és poderós, tant que és impossible guanyar-li en la guerra. Només se li pot robar temps, derrotar-lo alguna batalla, escapolir-se d’ell mentre encara és possible.

I aquest és l’anhel de la Júlia, aquesta dona que frega la seixantena i que sap que, quan l’alemany arribi, ella perdrà la memòria.

Fitxa Tècnica

Intèrprets: Muntsa Alcañiz i Pedro Mas.

Autoria: Marta Barceló.

Direcció: Joan Fullana.

Escenografia i vestuari: Xesca Salvà.

Il·luminació: Joan Fullana i Xesca Salvà.

Tècnic en gira: Juanro Campos.

Producció: En Blanc.

 

Espectacle gratuït. Recollida prèvia d'entrades obligatòria, aforament limitat.

PROCEDIMENT DE RESERVA I RECOLLIDA D'ENTRADES CIRCUIT BARCELONA DISTRICTE CULTURAL

Tots els espectacles del Circuit Barcelona Districte Cultural funcionaran amb reserva o recollida d'invitacions gratuïtes. A l'Auditori de Sant Martí, la distribució de les entrades es durà a terme online i presencialment, i es distribuirà la meitat de l'aforament en cadascuna de les modalitats. 

ONLINE

Per als espectacles de març podeu fer la reserva d'invitacions gratuïtes online a través del següent enllaç: Vull fer la reserva online!

  • ABANS QUE ARRIBI L'ALEMANY, CIA. EN BLANC (02/03): Reserva d'entrades gratuïtes a partir del a partir del 16 de febrer de 2018 i fins el 02 de març de 2018.

PRESENCIAL

Per als espectacles de març, podeu recollir presencialment les invitacions (màxim 2 per persona) a la 3a Planta del Centre Cívic Sant Martí en horari de venda d'entrades a partir de les següents dates:

  • ABANS QUE ARRIBI L'ALEMANY, CIA. EN BLANC (02/03): Reserva d'entrades gratuïtes a partir del a partir del 16 de febrer de 2018 i fins el 02 de març de 2018.

Les entrades que restin lliures, estaran disponibles el mateix dia de l'actuació des d'1 hora abans de l'hora d'inici de l'espectacle a la recepció de l'Auditori de Sant Martí.

Si teniu algun dubte, podeu contactar-nos a info@auditorisantmarti.net o al 93 256 57 60.

 


Compartir