Club Auditori

club-audi-mailchimp

 

 

Què és el Club Auditori?

El Club Auditori permet gaudir d'avantatges i descomptes en sales amigues de la ciutat. A través del butlletí electrònic que t'enviarem, podràs estar al dia de descomptes exclusius per anar al teatre, a concerts i d'altres activitats culturals. També organitzem una sortida grupal al teatre cada trimestre, amb un preu especial en l'entrada pels membres del Club Auditori.

Estar informat/da de les propostes és senzill i gratuït, només cal que omplis el formulari que trobaras a baix. 

Sales i espais amics

Logo-Sala-Beckett-jpglogo-principal


Vull rebre informació del Club Auditori! 

Butlletí del Club Auditori

* indicates required
/ / ( dd / mm / yyyy )

D'acord amb la normativa de protecció de dades, us informem que, en tramitar aquest document, consentiu expressament que les vostres dades personals, siguin tractades per l'Ajuntament de Barcelona amb la finalitat de gestionar les activitats del centre organitzades pel propi Ajuntament i que siguin incloses al fitxer propietat de l'Ajuntament de Barcelona. L'encarregat del tractament d'aquestes dades és Trànsit Projectes SL, amb NIF B59489351. Tots aquests tractaments es legitimen pel vostre consentiment exprés, d'acord amb allò disposat als articles 6 i 9 del Reglament 2016/679, del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016. No se cediran dades a tercers, tret que sigui obligació legal. Teniu dret a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la portabilitat, oposar-se al tractament i sol·licitar-ne la limitació. Podeu consultar la informació addicional sobre aquest tractament i protecció de dades al lloc web següent: http://www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades. Les vostres dades seran eliminades un cop acabada la gestió de l'activitat indicada a la finalitat.

Pots revocar el teu consentiment clicant el botó "donar-me de baixa" que trobaràs als butlletins que rebis de l'Auditori, o contactant amb nosaltres a mitjançant l'adreça: programacio@auditorisantmarti.net

Usamos MailChimp como nuestra plataforma de comercialización. Al hacer clic a continuación para suscribirse, usted acepta que su información se transfiera a MailChimp para su procesamiento. Conozca más sobre las prácticas de privacidad de MailChimp aquí.

 
 

 


 

Compartir