Noûs. Cicle de concerts cooperatius: Alberto Montero

De 12.00 a 13.00

12/05/2019
Preu: Gratuït

Alberto Montero (Port de Sagunt, 1980) comença la seva carrera en solitari el 2008 amb un disc de títol homònim, mescla entre folk i el so psicodèlic de la costa oest nord-americana. Al seu segon disc Claroscuro, ja en castellà, s’hi troben influències sud-americanes.

Durant el 2013 fa una petita gira per Xile i Argentina i enregistra el seu tercer disc Puerto Príncipe. Però és el 2015 amb Arco Mediterráneo que es consolida com un dels grans dins del folk nacional. Aquest últim, segueix la línia de l’anterior però conté una secció de cordes composada pel propi Alberto.

El 2017 enregistra La catedral submergida, el seu setè àlbum d’estudi. A diferència dels discs anteriors, el protagonisme el prenen el quartet de cordes i el piano, i el pop lluminós és substituït per un so més fosc. Travessat per un fil argumental, totes les cançons formen un conjunt perfectament cohesionat, arriscat i inclassificable.

Concert organitzat gràcies a la cooperació d’entitats del districte de Sant Martí: Ultra-local Records, Fotoclub Poblenou, Dj’s pel canvi, Gemma Alcalá (disseny) i la col·laboració de Vern i Eix Comercial Sant Martí. Coordina Irene Julve.

Entrada gratuïta, aforament limitat. 
No cal recollida d'entrades.


 

Compartir