Piano en femení: DUO VELA
Música clàssica - Eulàlia i Ester Vela

De 18 a 19h

09/10/2022
Preu: Gratuït

Piano en femení, és un nou cicle coorganitzat per l'associació del Concurs Maria Canals i l'Auditori Sant Martí, que vol recuperar i posar en valor el repertori musical present i passat de les dones compositores de casa nostra i de tot el món. Amb el piano com a fil conductor, farem un recorregut musical a través de les mans i la veu de 4 dones intèrprets que des de fa anys estan treballant per recuperar una repertori desconegut pel públic general.


Les germanes Vela López celebren els seus 25 anys com a duo de pianistes. Posseeixen un ampli repertori amb obres dels grans mestres, amb especial interès per la música contemporània: estrenen obres de A. Bofill, X. Boliart, D. Colomé, C. Colomer, D. M. González de la Rubia. , A. Guinovart, J. Mª Mestres Quadreny, Mª R. Ribas, M. Ros, A.-O. Sabater, F. Taverna-Bech, M. Torrents i F. Wort. Investiguen i dediquen alguns dels seus concerts a la difusió de la creació de les dones compositores.


La música per a piano a quatre mans ha estat sempre, aquí però també allí, un improvisat ser o no ser. Mai entre nosaltres hem contat amb un duo estable com el de les germanes Vela, que garanteixi comprensió, tècnica i fondària. Aquest munt de braços que viatgen lliscant-se i fregant-se per inversemblants scalextrix per a acabar planejant sobre un mar de tecles escollides amb exactitud biomèdica. (Llorenç Barber. Festival d'Aielo de Malferit)


PROCEDIMENT DE RESERVA I RECOLLIDA D'ENTRADES 

Cal reservar entrades a partir del 26 de setembre, a través de:

Es podran reservar un màxim de 2 entrades per persona. 


Compartir