Petit Cineclub a la Sala La Pau: LA FADA DE LES ESTACIONS
Cinema - 2 curtmetratges - doblat al català, 2020, 40’

De 17.15 a 18.15 h

13/04/2023
Preu: Gratuït

Què ens cal per fer un bon pastís de poma? Què ens mou a llançar una ampolla amb missatge al mar? Aquest programa de curtmetratges ens parla de la importància de l’esforç i la constància per aconseguir el que ens proposem. Dues petites històries amb protagonistes d’allò més decidits, valents i perseverants.

Programa detallat: 

La fada de les estacions (Dame saisons), Célia Tisserant, França, 2020, 26’.

Polzeta i Manovella són dues germanes que viuen al bosc amb la seva mare. Polzeta està passant per l'adolescència i últimament no té gaires ganes de col·laborar amb les tasques de la casa. Per culpa de la seva rebel·lia, la petita Manovella haurà de carregar amb totes les responsabilitats quan la seva mare es lesiona treballant. Un dia, mentre recull llenya pel bosc, descobrirà el fantàstic món de la Fada de les Estacions, que li ensenyarà les meravelles que ens ofereix la natura.

Ampolles al mar (Les bouteilles à la mer), Célia Tocco, França, 2020, 11’.

En Théo viu a una casa al costat de la mar, lluny de la ciutat i de vegades se sent sol. Amb l'esperança de trobar un company de jocs, escriu un missatge en una ampolla i la llança a la mar. Contestarà algú la seva carta?

 


PROCEDIMENT DE RESERVA D'ENTRADES:

Espectacle gratuït. Caldrà reservar entrada a partir del 27 de març, a través de:

Es podran reservar un màxim de 4 entrades per persona.

Edat: A partir de 4 anys

On: Sala La Pau (c/ Extremadura 15)

Compartir