Sant Jordi a l'Auditori Sant Martí

19/04/2024 > 25/04/2024

SANT JORDI A SANT MARTÍ: A PAS DE PALLASSA

Circ - Cia. Sifó 

Divendres 19 d’abril

Horari: 18.30 h

Per a totes les edats

Lloc: Exterior Auditori Sant Martí

Una dona hereda el circ de la seva àvia. Una caixa vella és tot el que rep com a llibret d’instruccions. Els records del gran circ prenen forma i a poc a poc, va desgranant la historia de l’àvia que va aconseguir trencar els estereotips que l’encotillaven per convertir-se en pallassa i mestressa del nou circ Lustrino Circus. Un conte narrat amb el cos. Una història sobre la diversitat i l’amor a una mateixa que us captivarà per la combinació de llenguatges: teatre, titelles, dansa i circ.

NO ÉS NECESSÀRIA LA RESERVA PRÈVIA D'ENTRADES.


TEATRE: LA LLEGENDA DE SANT JORDI

Teatre - Grup de Teatre Alisos

Dissabte 20 d’abril

Horari: 19 h 

Per a totes les edats

El Grup de Teatre Alisos, en col·laboració amb altres entitats del barri, presenta la seva versió de la Llegenda de Sant Jordi, en la que ni el Drac és tan ferotge, ni el Rei tan just, ni la Princesa tan bleda, ni els cavallers tan valents. Això sí, les roses continuen sent roses…

RESERVA EN LÍNIA CLICANT AQUÍ


TARDA FAMILIAR A LA PAU: LA DRAGONA BUFALLETRES

Teatre - Cia. Sarandaca 

Dijous 25 d’abril 

Horari: 17.15 h

Edat recomanada: a partir de 2 anys

Lloc: Sala La Pau 

La Dragona Bufalletres és un espectacle que combina música, teatre i titelles. La llegenda de Sant Jordi és el pretext per explicar la importància de les lletres i els llibres a través d’una aventura on s’hi  barregen sentiments d’amor, amistat i solidaritat. La princesa Rosalina és l’encarregada de tenir cura de la biblioteca del castell. Però un bon dia es troba que algú ha fet volar les lletres dels contes. Amb l’ajuda del seu amic Jordi hauran de refer l’autèntica llegenda del cavaller Sant Jordi i enfrontar-se amb la Dragona Bufalletres.

Les inscripcions on-line les podreu fer a partir del 15/04/2024 a les 9h.

Compartir