Qui som

Can Clariana és un Centre Cívic de gestió ciutadana amb dos eixos que caracteritzen el projecte: la participació ciutadana i les arts escèniques.
L’equipament obre portes a la tardor del 2017 amb l’objectiu de promoure el  desenvolupament cultural del barri de Congrés-Indians, a través de les  arts escèniques, la promoció de la vida associativa i, en general, la participació dels ciutadans en les tasques socials i culturals del Barri i del Districte de Sant Andreu.

L’Associació de Veïns i Veïnes Congrés-Indians és l’entitat gestora de l’equipament que fa de paraigües d’altres entitats del barri que participen del projecte. La lluita de l’Associació per tal que el centre cívic fos una realitat, es remunta a l’any 2008 i ha estat clau per aconseguir què Can Clariana sigui un centre compromès amb la participació ciutadana i la cultura.

Al centre s’hi organitzen activitats que fan d’aquest espai un lloc viu i dinàmic amb activitats culturals i de divulgació diverses. Propostes relacionades amb el món de la música, el circ, la dansa, la literatura i la creació teatral, així com celebracions i festes relacionades amb el calendari festiu popular, obertes a la participació de persones i grups d’edats ben diverses.

 

Compartir