Arsènikes

Companyia de teatre musical amateur i cinema formada l’any 2018 per un grup d’amics, dirigida per Roc Gussinyer i Emma Miró. Actualment desenvolupa els seus assajos en el barri del Congrés-Indians, al Centre Cívic Can Clariana Cultural.

Ja porten a les seves esquenes produccions i adaptacions teatrals com INNUENDO, BEETLEJUICE, HEATHERS i actualment TOT SON RUMORS, igual que diverses produccions audiovisuals originals com CONSEJOS A GUSSI o DAY-O

El seu objectiu és apropar el teatre musical als adolescents, tractant temàtiques en els seus projectes que preocupen al jovent actual i parlen de la seva realitat. També busca demostrar que, tot i ser una companyia formada per actors i actrius d’entre 15 i 20 anys, poden arribar a portar als escenaris propostes treballades al nivell d’altres fetes per adults.

El seu segell únic? L’humor negre, la provocació, el sarcasme, la ironia, la caricatura, el “cachondeo” i el riure com a crítica social. Com a residents a Can Clariana participen activament en la programació de les activitats, en el creixement del centre i en la representació dels joves del barri en la realització de projectes artístics.

Compartir