El Polo, protagonista a la ciutat amb el 54è Barcelona Polo Challenge Negrita Cup

Els caps de setmana del 13 al 15 i del 20 al 22 de maig se celebra el 54è Barcelona Polo Challenge Negrita Cup a les instal·lacions del Reial Club Polo de Barcelona.

Un any més, i ja en van 54, torna a Barcelona una nova edició del Barcelona Polo Challenge Negrita Cup, un torneig que agrupa els millors polistes del món. L’esdeveniment, que comptarà amb la presència dels millors quatre equips del moment, tornarà a ser una de les cites més importants del calendari barceloní. A banda de l’equip local, Negrita, els equips Román Fortunato, Engel & Völkers i De Antonio Yachts buscaran endur-se el triomf a la ciutat comtal.

Pel que fa al sistema de joc, el primer cap de setmana tots els equips s’enfronten els uns amb els altres i el seguent, en funció dels resultats obtinguts durant els primers partits de lligueta, es jugaran les fases finals. Dissabte 21 de maig tindrà lloc el partit que decidirà els 3rs i 4ts classificats i, diumenge 22, se celebraran les grans finals.

Un torneig amb història

L’any 1968, quan els polistes del Reial Club de Polo de Barcelona ja feia 71 anys que practicaven aquest esport, van crear un gran esdeveniment internacional, que enguany tenia lloc durant el mes de gener i se celebrava sota el nom de Torneig d’Hivern. La primera edició, que va ser un gran èxit, va permetre a l’equip local del Reial Club Polo de Barcelona proclamar-se vencedor de la primera competició. Ja a la dècada dels 80, el campionat va passar a celebrar-se a la primavera, estació que es continua fent a dia d’avui.

El polo amb la Barcelona Equestrian Challenge

Per novè any consecutiu el Barcelona Polo Challenge Negrita Cup forma part de la Barcelona Equestrian Challenge (BECH), Esdeveniment d’Excepcional Interès Públic, donada la seva vocació per ser un instrument social del món del cavall, l’hípica i els valors esportius.

Més informació