Arriben els tallers pràctics del dispositiu “Subvencions a punt!”

11/11/2021 - 08:55 h

Serviran per treballar conjuntament el procediment de subvencions, especialment el capítol de la justificació

El projecte “Subvencions a punt!”, el nou dispositiu de treball de Nou Barris Digital, avança i arriba ara al torn dels tallers pràctics. Després de les sessions informatives impartides l’octubre i en què es va revisar el procediment incidint en la fase justificativa, ara és moment de treballar plegades les justificacions dels projectes 2021.

Els tallers són trobades fetes a mida, organitzades a partir de les necessitats expressades i compartides per les mateixes entitats. Uns espais de desenvolupament que permetran seguir avançant per assolir l’autonomia en els procediments telemàtics, especialment en la fase de justificació de projectes subvencionats.

Aquí en teniu el calendari. Podeu reservar la vostra assistència enviant un correu electrònic a subvencionsnoubarris@bcn.cat. Recordeu d’indicar el nom de la vostra entitat i a quina sessió voldreu assistir. No us quedeu enrere!

I recordeu que al destacat “Nou Barris Digital” de la pàgina web de Nou Barris hi trobareu, sempre que ho necessiteu, tota la informació i manuals actualitzats. Com a novetat, hi trobareu el manual Subvencions a punt!, la nova eina de consulta del procediment de subvencions.