El Vent, segona escola bressol de Nou Barris que se suma a la xarxa de patis oberts

21/04/2022 - 13:53 h

El districte disposa de nou centres educatius amb espais d’oci per al cap de setmana

L’Escola Bressol Municipal El Vent, a Canyelles, és la segona de Nou Barris que s’incorpora al servei municipal de patis d’escoles bressol oberts al barri, després de la Ralet, que ho va fer el passat novembre.

L’espai obrirà tots els dissabtes a partir del 23 d’abril, de 10 a 13 hores. Dins del marc del programa municipal de patis oberts, s’hi podrà gaudir, fins a finals de juny, d’activitats infantils de jocs, culturals i llibres: animació musical, teatre, contes o titelles, entre d’altres. Totes les activitats culturals començaran a les 11.30 hores i l’entrada és sempre lliure i gratuïta. Es pot consultar la programació en aquest document.

Els patis oberts a les escoles bressol i les activitats programades s’adrecen a nens i nenes fins als sis anys, que hauran d’anar sempre acompanyats de persones adultes de referència.

Barcelona, una ciutat més jugable i jugada

La proposta té com a objectiu oferir als infants de 0 a 6 anys més oportunitats de joc a l’espai i equipaments públics, i se suma a la línia de treball Barcelona Ciutat Jugable que vol avançar cap a una ciutat més jugable i jugada.

En conjunt, la ciutat incorpora deu nou patis d’escoles bressol, motiu pel qual disposa ja de 67 patis distribuïts entre escoles bressol, escoles d’infantil, primària i secundària, i instituts públics dels districtes de la ciutat.

A Nou Barris, hi tenim les escoles Àgora, El Turó, Calderón i Mercè Rodoreda, l’institut Barcelona Congrés, i els instituts escola Antaviana i Trinitat Nova, a més de les EBM Ralet i El Vent.

Podeu consultar el patis que obren a cada districte i el calendari i horaris a través del web dels “Patis escolars oberts al barri”, del web d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona.

La iniciativa municipal “Patis escolars oberts al barri” compta amb la col·laboració del Consorci d’Educació de Barcelona, de tots els districtes i de diverses entitats educatives i socials de la ciutat.