Benvinguts i benvingudes a Barcelona!

La ciutat de Barcelona es troba a la vora del mar Mediterrani, al nord-est de la península Ibèrica.

Barcelona és la capital de Catalunya i, amb una població d’uns 1,6 milions d’habitants, és el segon municipi més poblat d’Espanya i el desè d’Europa.

La Barcelona actual és el resultat de més de dos mil anys d’història i s’ha caracteritzat per ser una ciutat acollidora que s’ha anat construint amb les aportacions de persones de diferents orígens i procedències.

La presència de nous residents d’arreu del món ha augmentat la diversitat cultural de la ciutat i l’ha convertit en un espai de trobada, diàleg i interacció entre barcelonins i barcelonines d’orígens culturals diversos.

Et convidem a formar part del veïnatge de Barcelona i a conèixer més sobre els recursos que la ciutat posa al teu abast.

Certifiquen la teva condició de resident de la ciutat i són necessaris per rebre el suport i els recursos orientats a fomentar la plena autonomia i inclusió social. Tant el suport com els recursos són part dels teus drets i no depenen del fet que tinguis regularitzada la situació administrativa a l'Estat. Per això, si acabes d'arribar a Barcelona, és important que facis els tràmits següents: