"De teca i xerrameca"
Taller. En aquestes sessions de cuina comunitària, un veí o veïna comparteix una recepta que té com a protagonista ingredients de temporada.
Espai per compartir sabers culinaris i tradicions entorn la cuina i l’alimentació sostenible, saludable i de proximitat. Durant la sessió, no només aprenem a cuinar la recepta i a treballar l’ingredient sinó que també conversem entorn allò que ens vingui de gust. Després de preparar la teca, passem a la xerrameca: tothom a taula a degustar el que haguem cuinat. Porteu carmanyola per endur-vos les restes a casa i una llibreta per anotar tot allò necessari per replicar les receptes a les vostres cuines.
- Cuinem «Arroz con pollo» acompanyat de «moneditas»
Dilluns 14 d'octubre a les 18 h. Inscripcions aquí
La Valerin ens transportarà a la seva Colòmbia natal per ensenyarnos a cuinar aquest plat típic de la seva terra amb el pollastre i les verdures de temporada com a protagonistes.
- Cuinem gnocchis de moniato amb salsa de castanyes
Dilluns 11 de novembre a les 18 h. Inscripcions aquí
La Lourdes, mestressa del Corralet, el projecte gastronòmic que gestiona el cafè de la Lleialtat, ens ensenyarà la seva adaptació dels gnocchis per la temporada de la castanyada.
- Cuinem arròs amb verdures de temporada
Dilluns 9 de desembre a les 18 h. Inscripcions aquí
En Jaume és pagès i té una parada de fruites i verdures al Mercat de Sants. Compartirà amb nosaltres aquesta recepta que li permet aprofitar moltes hortalisses de temporada.
Horaris
Dies | Hores | Preus | Observacions | |
---|---|---|---|---|
14 octubre,
11 novembre i 9 desembre |
a les 18.00 h |
Entrada Gratuïta |
Cal inscripció |
De teca i xerrameca és un espai per compartir sabers culinaris i tradicions gastronòmiques. A cada sessió, aprendrem a cuinar una recepta amb ingredients de temporada de la mà d’una veïna del barri.
Programa
- Cuinem «Arroz con pollo» acompanyat de «moneditas»
Dilluns 14 d'octubre a les 18 h. Inscripcions aquí
La Valerin ens transportarà a la seva Colòmbia natal per ensenyarnos a cuinar aquest plat típic de la seva terra amb el pollastre i les verdures de temporada com a protagonistes.
- Cuinem gnocchis de moniato amb salsa de castanyes
Dissabte 11 de novembre a les 18 h. Inscripcions aquí
La Lourdes, mestressa del Corralet, el projecte gastronòmic que gestiona el cafè de la Lleialtat, ens ensenyarà la seva adaptació dels gnocchis per la temporada de la castanyada.
- Cuinem arròs amb verdures de temporada. Inscripcions properament
Dilluns 9 de desembre a les 18 h
En Jaume és pagès i té una parada de fruites i verdures al Mercat de Sants. Compartirà amb nosaltres aquesta recepta que li permet aprofitar moltes hortalisses de temporada.
La Lleialtat Santsenca
- Adreça:
- Carrer d'Olzinelles, 31
- Districte:
- Sants-Montjuïc
- Barri:
- Sants
- Població:
- Barcelona