Més de 400 tallers per gaudir de l’hivern

09/12/2022 - 12:41

Els centres cívics i equipaments de Sants-Montjuïc organitzen més de 400 tallers per gaudir de l’hivern amb activitats per a tots els gustos i les edats. Aprofita els mesos de gener a març per aprendre noves danses d’arreu del món, cuinar plats de tota mena o aprendre nous idiomes.

Sants i Hostafrancs

Els centres cívics Cotxeres de Sants i Casinet d’Hostafrancs tenen una àmplia oferta de tota classe de tallers, per a tots els gustos i les edats. Si el que t’agrada són les humanitats, la cuina, o les manualitats, tens tota mena d’activitats per aprendre i perfeccionar els teus coneixements. Per espantar el fred, podràs moure el cos amb danses d’arreu del món: africanes, de Bollywood, orientals, polinèsies… Aprofita també les sessions de pilates, ioga o taitxí per mantenir-te actiu. Els infants i joves hi poden gaudir també d’activitats diverses: dansa, escacs, skate o taller de còmic i manga.

Al gener de 2023, les Cotxeres de Sants estrenen l’Espai Ludik, un espai de joc i cures per a infants de 3 a 12 anys que facilitarà la conciliació personal i familiar de tothom que vulgui participar als tallers i tingui menors d’edat a càrrec. Durant el temps que duri la realització del taller, ja sigui a Cotxeres o al Casinet, les famílies podran contractar aquest servei, en què els seus petits i petites estaran en un espai segur, acompanyats de personal professional del món de l’educació. El preu del trimestre serà de 30 € i el dia puntual, 3 €.

Inscripcions: a partir del 9 de desembre.
Inici de tallers: a partir del 12 de gener.

Anima’t a descobrir el món maker amb els tallers que ofereix el Punt Multimèdia del barri de Sants. Aprèn a utilitzar les màquines de fabricació digital que ofereix el centre, com la impressora 3D, o gaudeix en família aprenent a programar un videojoc amb els més petits de la casa. Per la gent gran ofereixen activitats d’informàtica bàsica, i per infants i adolescents hi ha tallers per aprendre Python amb videojocs o per divertir-se construint l’edifici del MNAC en Minecraft.

Inscripcions: a partir del 12 de desembre.
Inici de tallers: a partir del 10 de gener.

El Poble-sec

El Centre Cívic El Sortidor ofereix de nou aquest hivern els tallers i activitats culturals del cicle de cultura i gastronomia “A Taula!”, un espai per gaudir del món gastronòmic. Hi podràs aprendre a preparar plats orientals com l’okonomiyaki o el nian gao, o a aprofitar tots els teus aliments amb la cuina d’aprofitament. A més a més, també proposa tallers de creativitat, salut o expressió: des de teatre o escriptura, a classes de zumba, txi-kung o meditació.

Inscripcions: a partir del 13 de desembre.
Inici de tallers: a partir del 23 de gener.

Al Centre Cultural Albareda trobareu tallers de tota mena. Si vols iniciar-te al món de la música, podràs fer-ho fàcilment amb el curs de ritme per a dummies, però si ja tens algunes nocions, podràs aprendre a tocar la guitarra o l’ukulele. Si prefereixes quelcom més relaxant, el Centre Cultural ofereix un singular taller de kokedames, una tècnica de cultiu de bonsais, o posa’t creatiu aprenent a fer collages o a pintar amb aquarel·la. Si el que vols és moviment, pràctica fit boxing, hatha ioga o pilates.

Inscripcions: a partir del 13 de desembre.
Inici de tallers: a partir del 23 de gener.

La Font de la Guatlla

Aquest hivern el Centre Cívic Font de la Guatlla ha preparat més de 50 tallers ben diversos. Gaudeix fent exercici amb activitats com boxa o body shape, o relaxa el cos i la ment amb els tallers de meditació o ioga. Posa’t creatiu amb la màquina de cosir, aprenent a pintar a l’oli o millora les teves receptes amb els tallers de cuina mediterrània. Per la gent gran hi ha cursos per activar la memòria, aprendre a fer servir un ordinador o iniciar-se amb el mòbil intel·ligent.

Inscripcions: a partir del 12 de desembre.
Inici de tallers: a partir del 10 de gener.

La Marina

Diverteix-te ballant twerk, country o zumba, tocant la guitarra o aprenent a fer cosmètica natural. També disposes de tallers d’aprofitament alimentari a la cuina, d’estimulació de memòria o de decoració. Tot això i més ho trobaràs al Centre Cívic La Cadena.

Inscripcions: a partir del 19 de desembre.
Inici de tallers: a partir del 14 de gener.

El Centre Cívic Casa del Rellotge ha preparat activitats per a tothom. Pots fer tallers de fotografia, aprendre anglès, ballar amb ritmes llatins o relaxar la ment amb el mindfulness. També podràs gaudir en família creant motxilles intel·ligents o dissenyant el teu propi joc d’UNO amb Photoshop.

Inscripcions: a partir del 19 de desembre.
Inici de tallers: a partir del 16 de gener.

Al Punt Multimèdia La Marina podràs aprendre sobre informàtica o a utilitzar el mòbil. També han preparat tallers per gaudir amb tota la família: disseny de samarretes, programació d’un videojoc, fabricació de motxilles intel·ligents…

Inscripcions: a partir del 13 de desembre.
Inici de tallers: a partir del 6 de febrer.

Els més joves podran gaudir de l’hivern a l’Espai Jove La Bàscula amb tallers de ball i música: dansa moderna, rap, guitarra, cant i més. A més a més, ofereixen grups de teatre i de musical.

Inscripcions: a partir del 15 de desembre.
Inici de tallers: a partir del 16 de gener.