Aprofita les tardes de tardor amb tallers

13/08/2024 - 09:26

Les tardes de tardor són plenes de possibilitats amb els tallers per a totes les edats que han organitzat els centres cívics del districte. Apunteu-vos i deixeu florir la vostra ment, el vostre cos i la vostra creativitat!

HOSTAFRANCS I SANTS

Centre Cívic Cotxeres-Casinet
Les Cotxeres de Sants i el Casinet d’Hostafrancs brinden tallers presencials i en línia, i per a totes les edats. En primer lloc, podreu apuntar-vos a activitats com visites guiades, correcció postural, meditacions actives i mindfulness, capoeira, flamenc, dibuix i aquarel·la, papiroflèxia, tasts de vi, i classes d’història, art, arqueologia i molt més. En segon lloc, per a fer en línia, hi trobareu tallers d’idiomes (anglès, francès i italià).
Inscripcions: a partir del 5 de setembre (3 de setembre per a renovacions).
Inici dels tallers: 4 d’octubre.

FAB Casa del Mig
A l’espai de la Casa del Mig hi podreu trobar tallers molt innovadors com ara d’impressió 3D amb pla i resina, fabricació digital i robòtica, modelat per a tothom i modelat amb eines avançades, estanteries de cartó reciclat per Halloween, i més activitats que us cridaran l’atenció.
Inscripcions: fins al dia abans de l’inici del curs.
Inici dels tallers: 5 de setembre.

EL POBLE-SEC

Centre Cívic el Sortidor
Al centre de la plaça del Sortidor, hi podreu trobar tallers de tota mena i per a totes les edats. Des d’activitats tradicionals, com els escacs i la cianotípia, fins a més contemporànies, com el brilli brilli – llum i creativitat i l’underground i la contracultura de Barcelona a través de la cuina. Tot això, passant per les danses del carib colombià i la dansa africana, entre d’altres. A més, també ofereix A taula! Cicle de cultura i gastronomia, amb una gran llista d’activitats i elaboracions de cuina molt bones i interessants.
Inscripcions: a partir del 4 setembre (de l’1 al 3 de setembre per a renovacions).
Inici dels tallers: 30 de setembre.

Centre Cultural Albareda
Aquest centre de la part baixa del Poble-sec compta amb moltes opcions musicals dins del seu programa de tallers, com el combo de blues amb rhythm’n’blues i jazz i la fotografia musical i d’espectacles. D’altra banda, també presenta el premsat botànic i activitats físiques, com el twerk i el taitxí.
Inscripcions: a partir del 4 de setembre.
Inici dels tallers: 30 de setembre.

LA FONT DE LA GUATLLA

Centre Cívic Font de la Guatlla
El centre del carrer Montfar ofereix una sèrie de tallers molt interessants i de tota mena. Per a nens i nenes, hi ha tallers que els faran passar-ho molt bé, com jugar i aprendre anglès alhora, un taller d’arquitectura infantil i zumba. Per a la família, presenta opcions com la boxa per a la conciliació familiar. I també hi podreu trobar  tallers d’activitat física com la gimnàstica hipopressiva i sòl pelvià, gimnàstica prepart i txikung.
Inscripcions: a partir de l’1 de setembre.
Inici dels tallers: 30 de setembre.

LA MARINA

Centre Cívic Casa del Rellotge
El centre dels jardins de Can Farrero ha preparat tallers perfectes per atrevir-se a provar coses noves. Dins del seu programa podreu trobar activitats com la restauració de mobles, joieria amb ceràmica i vidre, iniciació a l’hula hoop, amigurumi, aikido i, una proposta única, fer un hotel d’insectes al rellotge.
Inscripcions: del 9 al 29 de setembre.
Inici dels tallers: 7 d’octubre.

Punt Multimèdia La Marina
El Punt Multimèdia La Marina presenta l’oportunitat de crear, fer i aprendre amb els seus tallers maker per a totes les edats, com amb una brodadora digital, la creació d’un videojoc amb scratch, scrap booking d’art digital, motlles per fer xocolatines de Nadal i el taller petits inventors.
Inscripcions: fins al dia abans de l’inici del curs.
Inici dels tallers: 2 d’octubre.

Centre Cívic la Cadena
El centre del parc de Can Sabaté planteja tallers originaris d’altres cultures i països, com bollywood, country avançat i marxa nòrdica. A més, dins de la seva oferta variada també hi podeu trobar classes d’ukelele d’iniciació o de nivell intermig, ecstatic dance i exercicis d’estimulació de la memòria.
Inscripcions: del 9 al 29 de setembre.
Inici dels tallers: 7 d’octubre.

Espai Jove La Bàscula
L’espai del carrer Foc no té una oferta de tallers tan gran com la resta de centres cívics del la Marina, però el seu llistat és garantia d’èxit i diversió. S’ha centrat molt en la música, oferint tallers de DJ, de bateria i de cant. Tots són dividits en dos grups, els majors de 18 i els d’entre 12 i 17 anys, però també hi ha activitats de grups dinamitzats, és a dir, de 12 a 30 anys, com el taller Doma la fera: controla el teu rap.
Inscripcions: del 16 al 28 de setembre.
Inici dels tallers: 30 de setembre.

Espai Química Joves
L’espai del carrer Química planteja uns tallers originals que segur criden l’atenció del jovent i la canalla amb propostes com el ping-pong, la dansa K-Pop, boxa o costura.
Inscripcions: durant tot el trimestre i només presencials, de 16 a 21 h.
Inici dels tallers: 30 de setembre.