Districte cultural al Casinet

13/02/2024 - 13:12

Sis dijous al vespre entre el febrer i l'abril, el teatre del Casinet d'Hostafrancs s'omple de drama, comèdia, monòleg i fins i tot dansa. Reserveu-hi ja les vostres entrades gratuïtes!

Mi madre en bragas – Cia Cándida
Dijous 15 de febrer, a les 19.30 h
Aquesta obra és un homenatge que l’Anna, l’actriu protagonista, vol fer a la seva mare, i alhora és l’espectacle que la Rosa vol fer amb la seva filla, l’Anna. Però també és el fracàs absolut de les intencions de totes dues sobre l’escenari, i el motiu pel qual fracassen.
Inscriu-t’hi!

EGO – Humancía
Dijous 29 de febrer, a les 19.30 h
Una peça de dansa contemporània que dona una perspectiva des d’on es pot valorar i entendre el món, i intentar així remoure la consciència del públic. L’obra ens parla sobre els problemes de l’individu en societat; sobre la necessitat que tenim de destacar i sentir-nos importants i protagonistes.
Inscriu-t’hi!

El rei del Gurugú – La Nave Va
Dijous 14 de març, a les 19.30 h
Al Marroc, el Mont Gurugú és un lloc de pas, la sala d’espera del paradís, en què els immigrants subsaharians viuen en unes condicions molt precàries i permanentment a l’aguait dels atacs de la policia que s’hi acarnissa. El Gurugú és una terra de frontera. Però també és un lloc on es demostra la solidaritat entre els immigrants, el motor que els encoratja a continuar resistint. L’obra mostra el drama sempre actual d’aquesta immigració, però ho fa des dels ulls d’un gos que n’és testimoni, amb una mirada lúcida i alhora desconcertada, i a més fent que l’obra sigui una experiència d’immersió per al públic.
Inscriu-t’hi!

Pòsit – MeriYanes Produccions
Dijous 21 de març, a les 19.30 h
Les persones cuidadores dels i les pacients d’Alzheimer acaben recopilant un grapat de records desorganitzats, converses absurdes i situacions hilarants. A la dura tasca de cuidar el/la familiar o l’amistat, s’hi afegeix la gran responsabilitat de tenir cura d’aquests records, els quals, per pudor o necessitat, s’acabaran oblidant de mica en mica, i s’acumularan en un continent, digues-li casa, armari, calaix o cervell, fins a perdre el sentit, sense l’oportunitat d’esdevenir una idea o imatge que sigui inspiració per a les generacions futures.
Inscriu-t’hi!

CR#SH – Cia Mea Culpa
Dijous 18 d’abril, a les 19.30 h
La Carla, el Gerard i l’Alba recorden la seva adolescència buscant el moment on alguna cosa es va tòrcer i no van saber detectar-ho. Tres històries de tres persones que, com tothom, van haver d’aprendre que cuidar-se i escoltar-se és la millor eina que tenim per caminar.
Inscriu-t’hi!

Des de l’ull de l’huracà – Pau Carrió i Laura Aubert
Dijous 25 d’abril, ales 19.30 h
Un poema dramàtic entorn la informació sobre les zones en guerra i les seves conseqüències, amb la mirada posada sobre els interrogants i paradoxes que suscita inevitablement el retrat de la violència llunyana a través de l’exhibició als mitjans de comunicació.
Inscriu-t’hi!