Una ruta teatralitzada pel comerç antic

16/09/2020 - 14:19

Comerç. Recuperem els sabors i les olors que envoltaven la Creu Coberta i la Carretera de Sants just abans de l'Exposició Universal de 1929.

'Viatge a la botiga de l’àvia' són rutes històriques per descobrir tant el patrimoni comercial com les riqueses humanes dels barris de Sants-Montjuic. Es tracta d'un projecte creat per Artixoc amb suport municipal a través de Barcelona Activa en el marc de la convocatòria Impulsem El Que Fas 2019-2020.

La ruta se centra principalment a la Creu Coberta, el carrer principal del barri d’Hostafrancs, que ressegueix l’antiga carretera Reial, un dels traçats de l’antiga Via Augusta romana. De forma teatralitzada, viatjarem al passat, recuperarem els sabors i les olors que envoltaven la Creu Coberta i la Carretera de Sants just abans de l’Exposició Universal de 1929.

Aquestes rutes tenen lloc tots els divendres a les 18.30 h i dissabtes a les 10 h, a partir del 18 de setembre i fins al 14 de novembre. Per assistir-hi, cal inscriure-s’hi prèviament a través del web. El punt de partida és el Meeting Point de Creu Coberta (a tocar de la plaça d’Espanya). Les visites són interactives i inclouen disfressa per als petits, tast de productes i copa de cava. Es disposa de servei d’àudio en català, castellà, francès i anglès.

Impulsem El Que Fas és una convocatòria d’ajuts de l’Ajuntament de Barcelona que, a través de Barcelona Activa, cerca millorar la situació socioeconòmica dels barris de la ciutat.

Més informació