Concurs de declaracions d’amor en català

16/07/2020 - 17:47

Llengua. El Centre de Normalització Lingüística de Barcelona convoca un concurs de declaracions d'amor durant la setmana del 20 al 26 de juliol a les xarxes socials.

El Centre de Normalització Lingüística de Barcelona (CNL) convoca un concurs de declaracions d'amor durant la setmana del 20 al 26 de juliol a les xarxes socials.

A l’entorn de la celebració del proper 23 de juliol, el CNL de Barcelona vol donar visibilitat a la llengua catalana per festejar, a més del Dia del Llibre i de la Rosa, el dia dels enamorats amb el concurs #Enamoram2020. Així, es convida la ciutadania en general i especialment l’alumnat dels cursos de català del centre a participar en aquest concurs que consisteix a elaborar declaracions d’amor en format escrit, de vídeo o d’àudio.

Les declaracions d’amor es podran publicar a les xarxes socials Instagram, Twitter o Facebook amb les etiquetes #Enamoram2020 i #SantJordiCPNL. Si no contenen l’etiqueta #Enamoram2020 no seran acceptades per participar al concurs. Les publicacions de text tindran una llargada màxima de 140 caràcters i les de vídeo i d’àudio, una durada màxima de 60 segons. Els textos podran anar acompanyats d’una imatge.

Entre tots els participants, se seleccionaran les millors declaracions d’amor, segons criteris literaris, estètics i creatius. El 29 de juliol s’anunciaran els guanyadors en les següents categories:
• Declaració més original
• Declaració més divertida
• Declaració més emotiva

Els premis estan patrocinats per Fent País, Tradicionàrius i el Festival Cruïlla XXS, entre d’altres.