A jugar!

29/06/2020 - 14:42

Infància. La Guingueta de Jocs dels jardins de la Rambla de Sants reobre l'1 de juliol amb aforament limitat. A les ludoteques municipals de Sants-Montjuïc han començat ja els casals d'estiu.

La Guingueta de Jocs dels jardins de la Rambla de Sants reobre l'1 de juliol amb aforament limitat. A les ludoteques municipals de Sants-Montjuïc han començat ja els casals d'estiu.

Aquest estiu, nens i nenes teniu més ganes de sortir de casa a jugar que mai, oi? Doncs ara us podeu apuntar a les sessions de joc lliure, jocs de taula i tallers creatius dels jardins de la Rambla de Sants: la Guingueta de Jocs reobre aquest 1 de juliol amb noves mesures de seguretat contra el contagi de la covid-19 i molta il·lusió per gaudir de l’estiu amb vosaltres!

La Guingueta de Jocs de Sants obre de dimecres a diumenge de 18 a 20 h. És obligatori l’ús de mascareta, així com la neteja i desinfecció de mans abans i després de jugar. L’espai i tots els materials es desinfecten diàriament. L’aforament és limitat, motiu pel qual es recomana que només hi hagi un adult per infant. Aquesta primera setmana l’aforament s’anirà completant segons ordre d’arribada. A partir del dia 8, el registre de participació s’omplirà mitjançant les reserves en línia a través d’un formulari o d’un correu a guinguetadejocssants@gmail.com.

D’altra banda, les ludoteques municipals de Sants-Montjuïc (Olzinelles, Sortidor i La Casa dels Colors) han reobert aquest dilluns 29 les seves portes, per acollir els casals d’estiu quinzenals que organitzen en el marc de la campanya de vacances 100% Estiu per a tots els nens i nenes.