A la Marina hi ha Química!

08/05/2019 - 18:49

Marina. Aquest divendres a la tarda, de 17 a 22 h, vine a conèixer les entitats del barri als nous espais del carrer de la Química, entre la Gran Via i la plaça de les Matemàtiques.

Música, balls, escacs, exposicions, tallers... joves i entitats de la Marina omplen d'activitats obertes al barri els equipaments comunitaris situats entre la Gran Via i la plaça de les Matemàtiques. Són dos espais amb planta baixa i altell separats per un pas força ample sota l'edifici d'habitatges que hi ha a sobre.

Entrant-hi des del carrer de la Química, a l’esquerra trobareu el local amb activitats per a adolescents i joves; a la dreta, els espais d’ús compartit per nou entitats del barri. Tant l’un com l’altre obren habitualment de dilluns a divendres de 17 a 22 h, a més dels dissabtes en què hi hagi activitats.

Des de l’any passat, diverses entitats dels barris de la Marina han participat en el procés per concretar els usos i definir el projecte comunitari a desenvolupar en aquests espais del carrer de la Química. Aquest divendres, 10 de maig, les entitats tenen previstes diverses actuacions musicals i tallers per donar-ho a conèixer al veïnat. Aquestes són les nou entitats de la Marina que comparteixen els nous espais:
• Associació de Mitjans de Comunicació Local (s’hi trasllada la redacció del diari La Marina i els estudis de La Marina FM)
• Associació Generación Guineo-Catalana Virgen de Bisila
• Associació d’Amics de la Marina
• Grup Folk Montjuïc
• Coral San Cristóbal
• Escola de música Associació Umbel·la
• La Marina Sona
• Escacs La Cadena
• Grup de puntaires AV Cadena-Estrelles Altes

Alhora, al local de la banda esquerra que fa cantonada amb la Gran Via de les Corts Catalanes, el servei de dinamització juvenil Espai Química ofereix aquest divendres a partir de les 17 h un taller de DJ en col·laboració amb La Bàscula (17.30 h); el taller de cuina de l’Associació Generación Guineo-Catalana Virgen de Bisila (18 h); i un concert acústic de la jove cantautora Clara Olóndriz (18.30 h). Adolescents i joves de la Marina: esteu convidats i convidades a gaudir d’aquesta i de totes les tardes d’activitats que s’estan començant a organitzar, aportant-hi també les vostres idees i propostes.