Sessió informativa sobre les Tres Xemeneies

13/01/2022 - 17:20

Participació. Apunta't a la trobada per dibuixar el futur d'aquests edificis en un espai tan emblemàtic del Poble-sec.

El proper dimecres 19 de gener, a les 19 h, tindrà lloc la segona sessió informativa sobre el futur dels edificis annexos a les Tres Xemeneies del Poble-sec. Davant de la incidència de la pandèmia de covid-19, la trobada es farà de forma virtual. Apunta't per poder connectar-te i dir-hi la teva!

La segona sessió d’aquest procés participatiu permetrà ampliar informació sobre la proposta de modificació del planejament previst per als espais al voltant de les Tres Xemeneies del Poble-sec. Aquesta trobada, prevista per al passat 13 de desembre de 2021 i que va haver de ser ajornada, està plantejada com una sessió de debats temàtics on s’abordaran diversos temes vinculats a necessitats ciutadanes com ara l’activitat econòmica i comercial, l’habitatge i els equipaments al Poble-sec.

El procés de participació vol debatre amb el veïnat i les entitats del barri sobre nous usos dels edificis, més espais per a la ciutadania, i revertir en una millora de l’espai públic de l’entorn de les Tres Xemeneies.

Amb motiu de les restriccions en les trobades presencials, provocades per la incidència de la pandèmia de covid-19, es preveu realitzar la sessió en format telemàtic. Cal inscriure’s per participar-hi.