Els jardins de la Mediterrània juguen

17/05/2022 - 11:13

Construccions de fusta, jocs de taula, atelier, activitats lúdico-esportives... són algunes de les propostes de lleure per a infants de 0 a 12 anys que trobareu els dimecres i diumenges en aquests jardins de la Marina de Port. Durant el curs escolar, l'espai de jocs obrirà els dimecres de 16.30 a 18.30 h i els diumenges d'11.30 a 13.30 h. Quan acabi el curs, el punt de lleure funcionarà els dimecres i diumenges de 18 a 20 h, per evitar les hores de més calor.

La cooperativa de treball d’iniciativa social Tata Inti s’encarrega de la dinamització de l’espai de joc adreçat a infants i adolescents de 0 a 12 anys on hi trobareu tot tipus de propostes: experiències sensoriomotrius, de joc simbòlic, activitats lúdico-esportives, construccions amb materials de fusta i reciclats, jocs de taula, jocs tradicionals i atelier. Cada sessió es va variant el material de les propostes, adaptant-lo a les necessitats de les persones i famílies usuàries. A més, es treballen les habilitats parentals i marentals a través de panells i de la pràctica diària de les dinamitzadores.

Finalment, a través de l’espai de joc es vol reforçar a la vegada el treball en xarxa amb diverses entitats de la Marina fent possible que els renovats jardins de la Mediterrània es consolidin com un nou espai de trobada veïnal obert a tothom.

Els jardins, de 5.000 metres quadrats, s’ubiquen en l’interior de l’illa delimitada pels carrers dels Alts Forns, de la Foneria, de la Mare de Déu de Port i el passeig de la Zona Franca.