El Tech Spirit Barcelona congrega l’emprenedoria a la ciutat

El Tech Spirit Barcelona congrega l’emprenedoria a la ciutat

Ajuntament. Arran de la cancel·lació del Mobile World Congress i el 4YFN, s’han organitzat aquestes jornades d’emprenedoria, que tindran lloc entre el 23 i el 27 de febrer.

Del 23 al 27 de febrer se celebraran unes jornades d’emprenedoria que neixen arran de la cancel·lació del Mobile World Congress i el 4YFN. Aquesta iniciativa té com a objectiu que les empreses emergents puguin reunir-se amb fons d’inversió i facilitar el treball en xarxa entre tots els assistents, tal com estava previst per a una de les setmanes més importants per a l’ecosistema digital i tecnològic digital. S’espera que a l’esdeveniment central assisteixin més de 2.500 persones i que prop de 10.000 professionals participin en les més de 50 activitats del programa.

Tech Spirit Barcelona reuneix les activitats que es realitzaran a la ciutat i articula una nova proposta amb un programa central d’activitats que tindran lloc a l’edifici de la Casa Llotja de Mar de la Cambra de Comerç de Barcelona i altres espais.

Algunes de les activitats destacades són la conferència sobre innovació i transformació de Ferran Adrià; la conversa amb Jerome S. Engel, un dels gurus més destacats de l’emprenedoria; la presentació de tendències en deeptech (projectes empresarials que desenvolupen productes o serveis que combinen avenços científics i innovació tecnològica), i el foment de l’emprenedoria.

També serà rellevant la participació al Tech Spirit d’unicorns (empreses que en poc temps aconsegueixen tenir una valoració superior als mil milions de dòlars) espanyols i de fons d’inversió internacionals.

Aquestes jornades estan organitzades per Barcelona Tech City juntament amb l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, el Mobile World Capital Barcelona, el Consorci de la Zona Franca, la Cambra de Comerç de Barcelona, el Govern d’Espanya i altres institucions de la comunitat d’empreses emergents.