T'interessa

Actualitat

dv., 24/03/2017 - 11:03

El hip hop més jove, aquest abril al Parc de la Ciutadella

Cultura. 16 grups de joves participen en el 5è concurs coreogràfic Rough Diamonds, que convida a tothom a gaudir d'exhibicions i d'una masterclass gratuïta de dansa urbana.

dt., 21/03/2017 - 14:15

Guia de l’FP 2017-2018 a Barcelona

Aquesta guia ofereix informació sobre els estudis i itineraris a la ciutat, l’oferta d’FP Dual i les novetats, entre d’altres coses, i es pot consultar mitjançant mòbils, tauletes en sistema IOS i Android, i per Internet, entre altres.

dc., 22/03/2017 - 13:33

Curs per a joves interessats en dinamitzar accions interculturals

Interculturalitat El 19 d'abril comença aquest curs gratuït de 20 hores adreçat a joves de 18 a 25 anys interessats/des en obrir-se camí en l'àmbit de la interculturalitat dinamitzant formacions o activitats interculturals.

Llegeix més

Agenda

La joventut de Barcelona

Com a jove, tens al teu abast nombrosos equipaments, recursos i serveis, impulsats per joves, el Departament de Joventut i els Districtes de la ciutat de Barcelona.

Encara no els coneixes?

 • PIJ de Barcelona

  Punts d'Informació Juvenil de Barcelona

  11 punts on resoldre els teus dubtes sobre recerca de feina o pis, itineraris d'estudis, estades a l'estranger, opcions d'oci, alternatives per fer voluntariat... 

 • CRAJ

  Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona

  Un centre que et dóna suport en la constitució, consolidació i desenvolupament d'associacions.

 • Sales d'estudi

  Sales d'estudi

  El teu espai de treball adaptat per a l'estudi i la concentració a la nit. 8 sales permanents que s'amplien a més de 20 en èpoques d'exàmens.

 • Punts JIP

  Informació als centres d'educació secundària

  Comprova si al teu institut disposes d'un Punt JIP, el teu servei d'informació i dinamització... i aprofita'l!

 • Aquí t'escoltem

  Aquí t'escoltem!

  Et preocupa els estudis, la família, el sexe, l'amor, la parella…? Vols conèixer-te millor i treballar les teves habilitats socials? Adreça't a aquest servei d'escolta i acompanyament per a joves.