Qui som

T'interessa

Actualitat

dv., 21/09/2018 - 12:15

Amb el Brot, els Fur pugen a l'escenari de la Mercè!

Cultura. Dissabte, no et perdis el concert d'aquesta jove banda finalista del Brot, el festival de bandes novelles de Barcelona. Actuaran al Moll de la Fusta, encetant una nit de reggae amb Dr. Calypso, Green Valley i Alex Bass &...

dj., 20/09/2018 - 19:04

Toques en un grup? Us volem ajudar!

Música. El Centre Cultural Albareda i La Bàscula impulsen enguany la segona edició de Pedrera 3.8, un programa d’acompanyament a grups musicals emergents del districte de Sants-Montjuïc.

dv., 21/09/2018 - 09:16

Nous tallers de l'Espai 12@16

Joves. Aquest trimestre, els adolescents del Poble-sec faran francès, stèncil, vòlei, reforç escolar, música, cinema i audiovisuals.

Llegeix més

La joventut de Barcelona

Com a jove, tens al teu abast nombrosos equipaments, recursos i serveis, impulsats per joves, el Departament de Joventut i els Districtes de la ciutat de Barcelona.

Encara no els coneixes?

 • PIJ de Barcelona

  Punts infoJOVE de Barcelona

  11 punts on resoldre els teus dubtes sobre recerca de feina o pis, itineraris d'estudis, estades a l'estranger, opcions d'oci, alternatives per fer voluntariat... 

 • CRAJ

  Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona

  Un centre que et dóna suport en la constitució, consolidació i desenvolupament d'associacions.

 • Sales d'estudi

  Sales d'estudi

  El teu espai de treball adaptat per a l'estudi i la concentració a la nit. 8 sales permanents que s'amplien a més de 20 en èpoques d'exàmens.

 • Punts JIP

  Informació als centres d'educació secundària

  Comprova si al teu institut disposes d'un Punt JIP, el teu servei d'informació i dinamització... i aprofita'l!

 • Aquí t'escoltem

  Aquí t'escoltem!

  Et preocupa els estudis, la família, el sexe, l'amor, la parella…? Vols conèixer-te millor i treballar les teves habilitats socials? Adreça't a aquest servei d'escolta i acompanyament per a joves.