Consulta de documents

L'Arxiu Municipal de Barcelona torna a obrir les portes als usuaris i usuàries que necessitin consultar documentació de manera presencial als nostres centres. Les nostres instal·lacions ja estan condicionades degudament per garantir les mesures de seguretat i higièniques adaptades a la nova realitat i ja s’han establert els protocols a seguir a l’hora de manipular la documentació a consultar.

A partir d’avui, reobrim els nostres canals de comunicació en línia perquè pugueu tornar a demanar cita prèvia per venir a fer les vostres consultes, tot tenint en compte les següents consideracions:

-  El canal de comunicació preferent per demanar cita prèvia és l’IRIS a través dels enllaços que us indiquem a continuació, segons el centre d’arxiu que conservi la documentació que necessiteu consultar:

  • Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona

            https://w10.bcn.es/APPS/irsconsultesWeb/continuar.executant.do?i=c&orige...

  • Arxiu Municipal Contemporani de Barcelona (no s’ofereixen cites des de l’agenda electrònica): 

            https://w10.bcn.cat/APPS/irsconsultesWeb/continuar.executant.do?i=c&orig...

  • Arxiu Fotogràfic de Barcelona

            https://w10.bcn.cat/APPS/irsconsultesWeb/continuar.executant.do?tema=25&...

  • Arxius Municipals de Districte i Arxius Centrals

            https://w10.bcn.cat/APPS/irsconsultesWeb/continuar.executant.do?i=c&orig...

-  Així mateix, cal tenir en compte les següents indicacions:

  • Les cites es començaran a oferir a partir de la setmana de l’1 de juny, per tant, a partir d’avui tan sols es començaran a recollir les vostres sol·licituds i es valoraran per tal de ser ateses al més aviat possible.
  • En el cas que haguéssiu demanat cita prèvia durant les setmanes que ha durat el confinament, aquestes han quedat automàticament anul·lades, de manera que heu de tornar a fer les vostres peticions.
  • Cal que tingueu en compte que si una consulta es pot resoldre telemàticament, serà la manera prioritària en què es durà a terme.
  • Tindran preferència aquelles consultes que es considerin urgents, especialment aquelles peticions vinculades a procediments administratius, notarials, registrals i judicials, tal com s’ha establert protocol·làriament des de la Direcció del Sistema Municipal d'Arxius.

Moltes gràcies per la vostra paciència i comprensió i ens retrobem de nou ben aviat!