Recupera els continguts de la programació de primavera a l’Espai Avinyó!

..
23/07/2024 - 22:15 h - Interculturalitat Interculturalitat

>> Per accedir a tots aquests continguts, descarrega’t el pdf i fes clic als enllaços << 

Comencem a refer les petjades d’aquesta primavera en el marc de l’1 de maig, amb un monòleg teatral, en clau còmica i poètica, que planta cara al racisme en el món laboral, a més d’oferir un espai per dialogar sobre el racisme en relació amb el treball. 

A continuació, continuem rememorant una conversa i una exposició en homenatge al llegat líric, estètic i musical del flamenc pop, protagonitzat per gitanos i gitanes, des de la necessitat de fer visible l’antigitanisme en la indústria musical.  

Després, recordem com anar més enllà de la bossa nova, escoltant les històries i el llegat de les músiques negres de Rio de Janeiro, en clau intercultural i afrofeminista, a través d’un format múltiple: conferència, conversa i concert. 

Tot seguit, tornem a visitar el museu, obrint un diàleg sobre el sistema de classificació occidental de les ciències naturals i les seves conseqüències històriques i actuals sobre la vida. 

Més tard, revivim una ruta per entreteixir el passat, el present i el futur de les iniciatives de costura solidària, artística i sostenible del Poble-sec. I per finalitzar, us presentem més propostes per reivindicar els drets culturals de les persones migrants i racialitzades, dialogant sobre qui és convidat (i per qui) a formar part de la cultura popular. 

Aprofitem per donar-vos les gràcies per activar aquests diàlegs i reflexions, i agraïm també a tot el teixit cultural i les infraestructures públiques que formen el territori artístic de la ciutat i fan possible la itinerància de l’Espai Avinyó. 

I, finalment, desitgem que aquests continguts continuïn posant en circulació coneixements amb una mirada intercultural, per continuar reflexionant, críticament, sobre les necessitats i els desitjos de la vida social i cultural de la ciutat.