100% Estiu a les Biblioteques de Barcelona

Activitats. Descobreix totes les activitats hem preparat per aquest estiu a les biblioteques: narracions de contes i propostes escèniques, tallers de descoberta i tecnològics, i molt més!

Per tercer any consecutiu, la campanya “100% Estiu” de l’Ajuntament de Barcelona es reprèn per dotar l’estiu d’una gran oferta d’activitats per a infants, adolescents i joves, amb l’objectiu d’afavorir el seu benestar físic i emocional, per promoure les seves oportunitats de socialització, i també per facilitar la conciliació de les famílies.

I les biblioteques, com en cada edició, tornem a participar-hi amb moltes i diverses activitats. Aquest estiu els infants i les famílies podeu gaudir a les biblioteques de narracions de contes i propostes escèniques de petit format,  així com de  tallers de descoberta i tecnològics.

Descobreix totes les activitats!

Destaquem:

Tallers de descoberta:  tallers per infants i joves per divulgar, a través dels llibres, diverses àrees de coneixement (medi ambient, art, altres cultures…) d’una manera lúdica i participativa. Més informació i inscripcions.

  • Per a infants d’entre 6 i 8 anys: Lucy: una benvinguda diferent, Jocs de taulers egipcis, Fem màgia!, La llibreta síndria
  • Per a infants d’entre 8 i 10 anys: Fem màgia!, Jocs de taulers egipcis, La llibreta síndria, Stop Motion, Percussió, Postals de contes, Dones que han fet Història, Vull ser astronauta.
  • Per a infants d’entre 8 i 12 anys: Coneguem el sol i com ens afecta!, Fem llibretes, Refem els contes!
  • Per a joves d’entre 10 i 13 anys: Fem màgia!, Taller de doblatge

Cursos Digitals #estàsON : Biblioteques de Barcelona i Barcelona Activa ofereixen una programació que té com a objectiu fomentar l’interès per la ciència i la tecnologia en els nens i joves d’entre 6 i 12 anys. Més informació i inscripcions.

  • Per a infants d’entre 6 i 8 anys: Programen el nostre propi assistent, Fabriquem un test de reg automàtic per plantes
  • Per a joves d’entre 9 i 12 anys: Fabriquem un projector d’hologrames, Il·lumina’t amb l’STEAM

I si voleu passar una bona estona amb la família o els amics, veniu a la biblioteca i gaudiu d’una estona de jocs amb els jocs de taula que hi trobareu. Consulta les biblioteques que disposen jocs de taula.