24 de setembre: Portes obertes per La Mercè 2022

20.set.2022

S'han programat una sèrie d'activitats per a amenitzar també la resta del cap de setmana.

VISITES GUIADES GRATUITES

Al llarg de tot el cap de setmana programarem visites guiades gratuïtes en català i sense reserva prèvia per a descobrir alguns dels espais més especials del Castell. Gràcies al nostre equip de mediació coneixereu la història del recinte a través d'un recorregut de descoberta, que aprofundirà en la relació entre la ciutat i la fortalesa. Els horaris són els següents.

 - DISSABTE 24: 11h, 12h, 13h, 15h, 16h, 17h, 18h i 19h

 - DIUMENGE 25: 15h, 16h, 17h, 18h i 19h

EXPOSICIONS I ACTIVITATS ASSOCIADES

Recordem que també serà possible visitar les dues exposicions que actualment es troben obertes al recinte: BARCELONA 1992, Trenta anys després i El funicular de Montjuïc. La conquesta de la muntanya. Amb relació a aquesta segona exposició també hem programat una visita dins del programa Camina Montjuïc que se centrarà en la relació història entre aquest mitjà de transport i la muntanya. En aquest cas l'activitat tindrà un preu de 4€, podeu reservar les entrades a partir del següent enllaç.

BUS 150

Durant les festes de la Mercè, la línia 150 de Bus es pot veure afectada en el seu recorregut. Per a més informació consulteu la web de TMB aquí.

Des del Castell us desitgem una molt bona Festa Major!