×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).
Sales TIC

L’Espai Jove Casa Sagnier té el focus posat a les noves tecnologies, és per això que disposem de tres “Sales TIC” dedicades al món de la tecnologia, totes perfectament equipades i obertes a l’experimentació:

 

- Sala d’audiovisuals: aquesta sala està insonoritzada i està preparada per a qualsevol treball audiovisual rigorós. Disposa d’ordinadors potents per a l’edició d’imatge i so, paret croma, gravadora de so, etc.

- Sala d’impressió 3D: aquesta sala està preparada per al disseny i la impressió 3D; oberta sempre que es vulgui per treballar, compta amb un tallerista que la dinamitza els dimarts i dimecres a la tarda, de 17:30 a 19h.

- Sala de Robòtica: la sala de robòtica està dedicada a la programació de robots amb LEGO, els nois i noies que la utilitzen participen a la Lego Leage, una lliga d’abast internacional de reptes de robòtica per a adolescents.

Altres Serveis Juvenils