×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 656 of /var/www/apps/app0096/www/espai-jove-casa-sagnier/sites/default/settings.php).
Suport a iniciatives joves
Suport a iniciatives joves

Si teniu un projecte o una idea per desenvolupar, l’Espai jove Sagnier us en donarà suport: cessió d’espais per assaig, reunions i realització de les vostres activitats, assessorament per desenvolupar-les, informació d’activitats i recursos per dur a terme tots els vostres projectes.

La Companyia LaBlaTac es va crear al 2018 per dos joves apassionats pels musicals. En Marc Buxeres i la Inés Barbaut, que només tenen 21 anys, ja han dirigit un primer musical de creació pròpia "La Visita" que es va estrenar al 2019. Des del setembre del 2019 han estat treballant amb els seus joves actors que tenen entre 15 i 18 anys en un nou projecte. La seva nova obra també és de creació pròpia i s'anomena "Rozando las estrellas", estrenant-se aquest mes de març. Es tracta d'un musical que defensa la lluita pels somnis i de les arts en una escola fosca i repressora que farà tot el possible per aturar-ho.

 

L'IDAPP (Institut de Diagnòstic i Atenció Psiquiàtrica i Psicològica) és un centre que neix per donar servei a infants i adults que necessiten un suport i/o acompanyament terapèutic. Partint sempre del rigor científic i l'atenció individualitzada, compta amb professionals de diferents disciplines (psicòlegs, logopedes, psiquiatres, psicopedagogs i neuropsicòlegs) per donar una resposta adaptada a les necessitats de cada persona. Aquestes persones dinamitzen un grup d'adolescents amb TEA que troben un espai de pertinença, alhora que interactuen entre ells i gaudeixen a través d'una activitat sana com és l'esport. Per aixó fan servir l'Espai i els Jardins d'Enric Sagnier cada quinze dies.

 

Semper5, un grup de 6 persones que ens dediquem a fer covers de Kpop i pujar-les al nostre instragram @semper5_official.

Altres Serveis Juvenils