100 trucs per arribar a final de mes en temps de crisi, cicle de diàlegs sobre economia i famílies

La programació de l'Any Internacional de la Família inclou tres grans diàlegs vinculats amb les seves temàtiques centrals: conciliació, economia i famílies i TIC's en l'àmbit familiar. Aquest cicle de diàlegs que es durà a terme durant el mes de juny amb la col·laboració de les Biblioteques de Barcelona, vol centrar l'atenció en l'economia i les famílies, fent especial èmfasi en les diferents realitats davant les quals es troben les famílies per arribar a finals de mes.

Amb la idea de diversificar les temàtiques i apropar-les a la realitat de diferents barris , les 4 sessions es realitzaran en diferents biblioteques de la ciutat. Els autors del llibre, 100 trucs per arribar a final de mes en temps de crisis, David Escamilla i l'Humberto Salerno, dialogaran sobre el títol del seu llibre fent una aproximació diferent en cada sessió: habitatge i transport, l'oci, la salut i la intendència familiar. 
Una proposta pràctica i realista per difondre consells per tirar endavant amb l'economia familiar i aprofitar més els recursos propis utilitzant la creativitat.

La dinàmica de les sessions permetrà gaudir d'una introducció per part dels autors amb consells generals i després versarà al voltant del tema proposat a cada sessió. La programació del cicle inclou:

  • - Dilluns 2 de juny "L'habitatge i el transport", 19 h, Biblioteca Poblenou-Manuel Arranz.
  • -Dijous 12 de juny "L'oci" , 19 h, Biblioteca El Clot-Josep Benet.
  • -Dimecres 25 de juny "La salut", 19 h, Biblioteca Sagrada Família.
  • -Dijous 26 de juny "La intendència familiar", 19 h, Biblioteca Vila de Gràcia.

 

La primera edició dels diàlegs Com fer que la conciliació sigui real?, va ser l'inici de l'Any Internacional de la Família i es va dur a terme el 20 de febrer al Saló de Cent coincidint amb la segona edició del Premi Barcelona a l'Empresa Innovadora en Conciliació Temps 2014. El diàleg va ser moderat pel periodista i subdirector del diari Expansión, Marti Saballs, i va comptar amb les aportacions d'Anna Mercadé, directora de l'Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona i Lluís Bahamonde, vicepresident de la patronal Pimec.

L'ultima edició dels diàlegs, sobre TIC's i família es farà l'últim trimestre de l'any amb una programació encara pendent de confirmació. Us mantindrem informats.