1.000 Gràcies famílies!

Aquest és un article diferent, avui no us donarem cap eina per gestionar la parentalitat, ni cap tip per “sobreviure” a les experiències familiars, ni reflexionarem entorn cap tema relacionat amb l’adolescència... En aquest escrit, us volem dir...1.000 GRÀCIES FAMÍLIES! 1.000 gràcies perquè ja sou 1.000 les famílies que heu passat pel nostre centre a rebre assessorament individualitzat.

Era 2015 quan neixia el projecte SAIF, apostant per un dels aspectes educatius en què hi havia més mancances en aquell moment a nivell municipal: l’educació emocional. Calia un servei d’accés gratuït i universal, per a adolescents, joves i les seves famílies per a començar a donar-hi resposta. Any rere any, hem anat ampliant la xarxa d’atenció, aviat obrirem un nou Punt Aquí T’Escoltem a l’Eixample, donant cobertura ja a tots els districtes de la ciutat. I l’equip també es va fent gran, amb 20 professionals treballant a darrera per a totes vosaltres. I tot això és possible gràcies a la vostra confiança.

El nostre repte... poder continuar fent allò que tant ens agrada: acompanyar-vos en la vostra tasca parental i donar suport a les vostres filles i fills, durant molts anys més!

Moltes gràcies per fer-ho possible!

Bones festes i us desitgem el millor per aquest 2021 que s’apropa!