Cicle Oxigena't "Gimnàstica emocional"

Encetem un nou cicle Oxigena't!

Un seguit de sessions, on us oferim un espai per oxigenar-nos com a pares o mares d'adolescents, aprendre a gestionar les nostres emocions i així poder acompanyar millor l’adolescència dels fills/es.

 

"Gimnàstica emocional" *Formació telemàtica

A càrrec de Maria Navarrete, neuroeducadora, animadora i educadora emocional.

Després de tot aquest temps de confinament i desconfinament ara, després de tota la muntanya russa d'emocions que això pot haver suposat, us convidem a un espai on experimentar la gimnàstica emocional.

De la mateixa manera que anem al gimnàs a mantenir en forma el nostre cos físic, val la pena fer un tipus d'entrenament per al nostre cos mental i emocional. Aprendre a tenir consciència de com sento a cada moment i què puc fer per millorar, és clau per tenir una bona percepció del nostre benestar. I si estem bé, podem entomar les adversitats amb empenta i acompanyar als nostres, des d'una mirada objectiva. Per aconseguir això, cal entrenar-se. Com ho farem?
Doncs ensenyant recursos variats perquè cadascú/na utilitzi aquells que li seran més útils. Ho farem des de la teoria i la pràctica, tot i fer-ho online, organitzarem activitats molt vivencials en les que pugueu participar activament.

1a sessió. Consciència emocional. El cervell emocional. 25 de maig, 17-19h

2a sessió. Consciència emocional. 8 de juny, 17-19h

3a sessió. Regulació emocional. 15 de juny, 17-19h

4a sessió. Autonomia Emocional. 22 de juny, 17-19h

5a sessió. Habilitats sòcio-emocionals. 29 de juny, 17-19h

6a sessió. Habilitats per a la vida i el benestar. 6 de juliol, 17-19h

Inscripcions per ordre d'arribada enviant un correu electrònic a saif@bcn.cat on s'haurà d'indicar: Nom i cognoms, edat i districte en el que vius.

Per la realització de les sessions, utilitzarem la plataforma per videoconferències Zoom, on és necessari registrar-se.

 

Arxius relacionats: