Diumenge 1 de juny festa i VI Congrés de Famílies Nombroses al Parc Tibidabo de Barcelona

Una de les activitats que l'Associació de Famílies Nombroses de Catalunya (FANOC), ofereix aquest mes de juny a les famílies nombroses, és el VI Congrés de Famílies Nombroses de Catalunya en el Parc d'Atraccions Tibidabo sota el lema "En família, tot és possible".

L'acte és exclusiu pels socis de FANOC i tindrà lloc de 10 h a 12 h a la sala d'actes del Parc. Amb motiu del Congrés les famílies sòcies que s'inscriguin i participin de l'acte rebran dues entrades d'adult gratuïtes per a gaudir aquell mateix dia al parc. L'entrada al Congrés és gratuïta per fills menors de 16 anys més 2 adults.

El mateix dia 1 de juny, gràcies a un acord entre FANOC i Tibidabo, totes les famílies nombroses que ho acreditin amb el títol oficial de la Generalitat o el carnet de soci de FANOC tindran entrada gratuïta pels fills menors de 16 anys i els adults tindran un 30% de descompte en l'entrada. Les famílies hauran de dirigir-se el mateix dia a la taquilla del Tibidabo.

L'horari del parc és de 12 h a 21 h , i totes les famílies que ho prefereixin poden portar el dinar de casa i gaudir de la zona pícnic.