Jornades per a professionals 'Adolescents i professionals en construcció: Comprendre per actuar'

Ens agrada compartir amb vosaltres que la prova que vam fer aquest gener, d'oferir jornades per a professionals durant el curs escolar, enlloc de realitzar-les només a l'estiu, podem dir que ha tingut una bona rebuda! I de ben segur que tindrà una continuïtat!

 

La temàtica que vam plantejar aquesta vegada va ser: "Adolescents i professionals en construcció: comprendre per actuar". De la mà de l'Anna Serra Dolcet (psicopedagoga, terapeuta i formadora) vam abordar la temàtica de com acompanyar i comprendre l'etapa vital per la que transiten les persones joves. D'una manera vivencial i reflexiva, els professionals que van participar, van anar treballant les emocions associades a diferents situacions que poden viure els i les joves, tant en l’àmbit familiar, escolar, com del seu procés individual. Els participants van entendre més l'etapa vital que estan vivint, així com les emocions que es poden anar generant en les seves relacions amb el seu entorn. L'Anna va facilitar l'espai per poder experimentar alguns processos emocionals, per aproximar-se, entendre i poder trobar eines o recursos per tenir un ventall més ampli i saber com actuar amb els i les adolescents.

 

Què diuen algunes de les persones que han participat?

 

"Què m'emporto del curs? Més presa de consciència, més ganes de revisar-me i transformar-me. Calma, acceptació...i moviment emotiu. Gràcies!" B.N.

 

"He connectat molt amb les dinàmiques, treballar-les després de la transmissió de la teoria ajuda a interioritzar els aprenentatges. Eines per posar en pràctica tant a casa com a la feina (...). Gràcies" C.S.

 

"En primer lugar, gracias. Me llevo mucha transformación porque a través de vivir los conceptos que pasan por uno mismo es cuando realmente se convierte en aprendizaje." P.C.