L'entitat Intress organitza el concurs fotogràfic "1000 famílies, 1000 maneres de fer"

Amb l'objectiu de visibilitzar les funcions de la família com a nucli social bàsic, l'entitat promou aquest concurs fotogràfic sota el títol " 1000 famílies, 1000 maneres de fer: La funció social de la família", que vol incorporar a totes les famílies: biològiques, adoptives i acollidores, com a models de família que faciliten que molts infants puguin gaudir d'un entorn familiar favorable. El concurs parla de 1000 models de família perquè qualsevol model de família pot ser una família model.

La data límit per presentar fotografies és el 29 de maig, i pot participar qualsevol persona sigui professional de la fotografia o aficionat. No s'acceptaran fotografies on els infants es puguin reconèixer, respectant la confidencialitat de la infància. Les fotografies poden mostrar aspectes quotidians (oci, acompanyament a l'hora d'anar a dormir, els àpats, les festivitats, l'escolarització, etc.) o aspectes més globals (són la transmissió de valors, la sociabilització, etc.)

L'acte d'entrega de premis i l'exposició de totes les obres es farà el dia 4 de juny en un marc lúdico-festiu al centre cívic Vil·la Florida on hi haurà espectacles en petit format (màgia i música) a l'aire lliure i on es podrà visitar l'exposició de totes les fotografies presentades al concurs.