No sabeu què fer aquest estiu? Comencen les activitats d’estiu per a famílies!

Dins la programació d’estiu d’enguany, s’ofereixen set activitats en família, que es poden realitzar de manera independent i per separat. Les activitats comencen el proper 28 de juliol i són de lliure accés, excepte algunes que requereixen inscripció prèvia. La gran majoria són gratuïtes o amb un cost simbòlic.

La primera activitat programada és un taller fotogràfic pels barris de Sant Andreu, durant els dies 28 de juliol, 6 i 27 d’agost. Durant l’activitat es farà un recorregut fotogràfic pel barri, on s’aprendran els conceptes bàsics per fer unes bones fotografies, treballant el llenguatge, la composició i el tractament de la imatge, amb la finalitat d’explicar les històries que passen en el nostre entorn, descobrint els racons i les seves persones.

Aquells que els agrada la natura, poden apuntar-se a la visita al riu Besòs, els dies 29 de juliol, 20 d’agost i 1 de setembre, on podran comparar com era el riu abans i com és ara, i quins canvis s’hi han produït. L’altra visita de caire cultural és al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona CCCB, els dies 29 de juliol, 5 d’agost i 2 de setembre, on es proposarà un itinerari al museu adaptat  per a infants de 6 a 12 anys, amb la possibilitat de realitzar un taller de dibuix i pintura per als més petits ( de 3 a 5 anys).

Hi hauran dos recorreguts molt especials , un en format de gimcana sobre rodes (bicicletes, patins, patinets i qualsevol altre giny o artefacte amb rodes excepte cotxes o motos), que es realitzarà  els dies 5, 19 i 26 d’agost; i un altra amb jocs d’orientació amb GPS els dies 7, 21 i 28 d’agost.

Una altre activitat que s’ofereix és un tastet de diferents tallers, que es realitzarà els dies 30 i 31 de juliol,  2 i 3 de setembre a l’escola El Sagrer i a l’escola Ignasi Iglesias, amb la possibilitat d’elaborar treballs manuals amb material de reciclatge, màgia, tastet d’esports com el korfball i tamborí, ball, música i cançons, dibuix i pintura i un espai adequat per a nadons.

Com a cloenda de les activitats,  es realitzarà un sopar de carmanyola i cinema a la fresca el 4 de setembre a l’escola Ignasi Iglesias i el 5 de setembre a l’escola El Sagrer.

Totes les activitats són gratuïtes excepte el cinema a la fresca que té una entrada general de 2€ (no inclou sopar). Encara hi ha places per moltes activitats, si voleu més informació sobre els horaris i les inscripcions podeu contactar amb la Fundació Pere Tarrés (Numància, 149) o al telèfon 933 668 606.