Presentació oficial de la Declaració de la Societat Civil amb motiu del XX Aniversari de l'Any Internacional de la Família

La declaració signada per 529 representants de la Societat Civil, acadèmics i responsables de polítiques públiques de 83 països, es va presentar oficialment el passat 18 de febrer durant una sessió informativa del IFFD.

Sota el nom "El rol de les famílies al desenvolupament social" es va celebrar el passat 18 de febrer a la seu de Nacions Unides de Nova York, una sessió informativa del IFFD (International Federation for Family Development ) per commemorar el XX Aniversari de l'Any Internacional de la Família.

L'acte va ser presidit per la directora del programa de Família de Nacions Unides, Renata Kaczmarska i la presidenta mundial de la IFFD Marina Robben.

L'esdeveniment que es celebra cada any durant les sessions de la Comissió de Desenvolupament Social, es va centrar en la celebració del XX Aniversari de l'Any Internacional de la Família, propiciant l'intercanvi de bones pràctiques a les polítiques de desenvolupament dirigides a la família. Alhora que, els participants, van comentar l'evolució de la promoció de la família per part de l'ONU.